Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?

poliewoocka

mrtva vcela:
to mu nemusis vraviet,ako si o to prisla,pretrhnut si mozes blanu hocijako-sport,nehoda..

jahôdka:
samozrejme,aj to su nejake kalorie..si myslim.Ale ved zas nejes to,hadam,kazdy den:DD

bebe1

fuj .... mam dost ... to uz ake otazky sa pytate ???
Pristup na tuto stranku by mal byt po nejakom iq -teste aspon nad 10.

**liška**

Budete si mysliet že som tava že sa take veci pytam,ale mna to zaujima-PRIBERA SA Z ORALNEHO SEXU,MYSLIM TYM KED DIEČVA ZJE SEMENO???

jahôdka =o

PROSIM VAS O RADU,je možne prist o panenstvo ked si TAM davam fixu.A ako zistim že som si ju pretrhla,musim krvacat,? Mama povedala že na sex som ešte mala tak to robim s fixou,mam len 14 rokov.PROSIM JE TO VELMY,VELMY SURNE.DAKUJEM

lilinka

Baby, zapamatajte si raz a navzdy: Neexistuje spojenie lekar a trapas! Cim uprimnejsie a otvorenejsie ku gynekologovi budete, tym lepsie vam moze pomoct a poradit. Nebojte sa, ich naozaj nic neprekvapi, ani sa vam tam nikto smiat nebude. Ani neviete s cim sa oni bezne stretavaju. A preto ti "mrtva vcela" radim, povedz mu ako sa veci maju a hotovo. A ked uz ide o to, nemusis mu detailne popisovat techniku, kedy si o blanu prisla, len mu jednoducho naznacit, ze ju tam uz zrejme nemas.

mrtva vcela

ja mam trosicku iny problem. myslim, ze som si blanu roztrhla pri masturbovani, trochu som krvacala a bolelo to, a ze ked pojdem ku gynekologovi (parkrat uz som tam bola, ale to stacilo pozriet zvonka) a spyta sa ma, ci som panna (vzdy sa to pyta) tak mu mam co povedat? ze neviem? ze asi nie? a ked sa spyta ze ci som mala pohlavny styk a ja ze nie a nebudem panna, alebo mu povedatze pri masturbpvani, vsak sa budem hanbit ako neviem co...

misa =))

No dost,v minulosti to tak nebolo tak jak teraz,no ma ich každý den su bud priesvitne ale väčšinou biele,neviem čo to može byt...