Ako gynekolog vysetruje pannu? Pocula som obe varianty, ze sa niektore stazovali, ze ich vysetroval cez posvu, ini tvrdia, ze sa to robi zasadne cez konecnik. Tak ako to vlastne je? To si kazdy robi ako chce?
Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?
Ja sa len pytam lebo neviem,mam 14 rokov tak nečuduj sa!!! TAK PRIBERA SA Z ORALNEHO SEXU???
mrtva vcela:
to mu nemusis vraviet,ako si o to prisla,pretrhnut si mozes blanu hocijako-sport,nehoda..
jahôdka:
samozrejme,aj to su nejake kalorie..si myslim.Ale ved zas nejes to,hadam,kazdy den:DD
fuj .... mam dost ... to uz ake otazky sa pytate ???
Pristup na tuto stranku by mal byt po nejakom iq -teste aspon nad 10.
Budete si mysliet že som tava že sa take veci pytam,ale mna to zaujima-PRIBERA SA Z ORALNEHO SEXU,MYSLIM TYM KED DIEČVA ZJE SEMENO???
PROSIM VAS O RADU,je možne prist o panenstvo ked si TAM davam fixu.A ako zistim že som si ju pretrhla,musim krvacat,? Mama povedala že na sex som ešte mala tak to robim s fixou,mam len 14 rokov.PROSIM JE TO VELMY,VELMY SURNE.DAKUJEM
dakujem lilinka :)
Baby, zapamatajte si raz a navzdy: Neexistuje spojenie lekar a trapas! Cim uprimnejsie a otvorenejsie ku gynekologovi budete, tym lepsie vam moze pomoct a poradit. Nebojte sa, ich naozaj nic neprekvapi, ani sa vam tam nikto smiat nebude. Ani neviete s cim sa oni bezne stretavaju. A preto ti "mrtva vcela" radim, povedz mu ako sa veci maju a hotovo. A ked uz ide o to, nemusis mu detailne popisovat techniku, kedy si o blanu prisla, len mu jednoducho naznacit, ze ju tam uz zrejme nemas.
ja mam trosicku iny problem. myslim, ze som si blanu roztrhla pri masturbovani, trochu som krvacala a bolelo to, a ze ked pojdem ku gynekologovi (parkrat uz som tam bola, ale to stacilo pozriet zvonka) a spyta sa ma, ci som panna (vzdy sa to pyta) tak mu mam co povedat? ze neviem? ze asi nie? a ked sa spyta ze ci som mala pohlavny styk a ja ze nie a nebudem panna, alebo mu povedatze pri masturbpvani, vsak sa budem hanbit ako neviem co...