Ako gynekolog vysetruje pannu? Pocula som obe varianty, ze sa niektore stazovali, ze ich vysetroval cez posvu, ini tvrdia, ze sa to robi zasadne cez konecnik. Tak ako to vlastne je? To si kazdy robi ako chce?
Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?
nuz ked sa inak neda tak BUD DRZA!!!!
ty tam nejdes na to aby sa ona vykecala a rozpravala ti o tebe!!! Ty si pacient,ty si dolezita!!!! pristupujte trosku zodpovedne k svojmu telu,zdraviu aj k sexu!!!
ona je kacafon.stale rozprava ale odveci.cely jej zivotpis uz poznam aj vsetky zivotne prihody ale ked sa ja chcem na nieco opytat,tak jej ledva skocim do reci.a stiham sa pytat len na akutne,na zapaly a ohladom toho,co ma trapi,s cim tam idem.ledva sa k tomu dostanem.inu lekarku tu na blizku nemame.by som cestovala az 40km,lebo ta druha blizka je este horsia,od nej odchadzaju hufom,a lekar je moj spoluziak,tak k nemu nepojdem.komunikativna som dost.ona je ale este viac a odveci.musela by som byt "drza" ale potom neviem,ci by som si este nepohorsila.
tak si najdi druhu s ktorou budes spokojna!!! no neviem ako to moze roztrubit-take lekarske tajomstvo ti nic nehovori???alebo jej! mala by ta informovat-ale naco ked ta to nezaujima-sa treba spytat co chcem vediet-je to tvoje telo a tvoje zdravie tak sa on zaujimaj.hej partnera nemas-ale raz mat budes... komunikacia je v kazdom vztahu dolezita.
ndfnhsdhnfs
ja patrnera nemam,tak s nim nemusim komunikovat.a prave sa mi to zda take trapne,ze sa jej spytam a bude si mysliet,ze ani neviem,ci som panna alebo nie.a este to roztrubi,ona je taky kecafon.vzdy jej poviem,ze som panna,tak by ma mala informovat sama,ak nahodou uz nie som,ci nie?
ved na co tam je? ma ma informovato mojom zdravi aj o tom,ako to tam vyzera.ci cisty,ci zapaly alebo roztrhnuta blana.
zmatana-prosim ta a ty sa so svojim gynekologom nerozpravas???? ja ked som tam tak ho ani k slovu nepustim :-))
normalne sa ho opytaj ci si este panna alebo nie! a z akeho dovodu ta takto vysetruje??? dievcata ked sa hanbite informovat a komunikovat so svojim gynekologom,necudujem sa ze to nerobite ani s partnerom! ved sa nehanbite! ved sa aj hovori- "Kto sa hanbi ma prazdne gambi ! " :-)))
a pannu jedine cez konecnik zmatana!
janey,ja som asi ten pripad,ze ma vysetruje aj cez konecnik aj cez posvu.kombinuje to a tiez v tom nemam jasno.uz som to tu kedysi pisala,ze do mna spredu da zeleza.take v tvare L. dva a tiez cez konecnik prstom.nechapem to.je mozne,ze uz nemam blanu-napr.som su pretrhla pri sporte-gymnastike,alebo jazde na koni?ale to by mi asi mala povedat,ze uz blanu nemam a nie mlcat a vysetrovat takto.alebo zvykne zistit,ci je blana pruzna a ak je,tak to robi aj cez posvu???
poradte,kto to naozaj viete,ako sa to robi a v akych pripadoch??
len cez konecnik, inak nemoze
jedine cez konečník