Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?

misa =))

No počula som ked ma dievča silne biele výtoky tak už nie je,a v mojom pripade si myslim že ked som si davala tampon začala som krvacat ale menštruacia to nebola,mala som vtedy 16r...

lilinka

Existuje niekolko druhov panenskej blany, najcastejsie sa vyskytuje taka polmesiacoveho tvaru. Po oboch stranach posevneho vchodu s otvorom uprostred. Potom moze byt napriklad taka, ze ma v sebe viac otvorov atd. Len tak laickym okom ju asi nezbadas, to posudi asi gynekolog. Mozno ju aj vidis ale nevies ze je to prave hymen. A naco ju chces vlastne vidiet?

misa =))

Može mi niekto povedat,jak vyzera penenska blana ,ja som sa "TAM,,pozerala a nevidela son ju... Prosim o radu.(Misa 18r.) DAKUJEM

12345

mila zmatene je to od tej lekarky asi dost necitlivy pristup, mala ta na to aspon upzornit, iked pri prvom mojom vysetreni to bolo podobne az na to ze to skusila prstami ale tiez bez ,,varovania,,, ja som povodne studovala na yzdravotnickej skole a na praxisme zazili ze niektore zeny vobec nie je mozne takto vysetrovat, nedokazu si zaviest ani tabletku ale mali sme aj taku pacientku, ktora prisla o panenstvo az pri porode,obe veci su skor extrem a najcastejsi je asi tento stred,hlavne sa otvorene opytaj ako to s tebou je, a tie zrkadla ano su to tie dve elka alebo su aj vo forme takeho srobovacieho akoby zobacika. ozaj skoda ze sem nezabludil nejaky gynekolog,inac ak nemas ine problemy je to v pohode ale za dobrym lekarom a knazom sa oplati cestovat, ja mam gynekologicku vzdialenu 150 kilometrov a cestujem, je to tazke ale za pocit istoty a toho ze niekto je ochotny hovorit a hlavne poriadne liecit mi to stoji ps. auto nemam;))tak drzim palce a prajme vela stastia lebo toto su veci ktore vedia otravovat zivot

zmatena

12345, takze ona tam pozrie,skusi,ci je pruzna a podla toho vysetruje? ale mne sa zdalo,ze isla naisto. povedala: teraz to bude trochu chladit..a dala mi ich tam.
mala povedat aspon: skusime,ci je pruzna blana...
12345 a tie zrkadla,to je to o com pisem ja? tie velke L ??

12345

moze aj cez konecnik aj pomocou zrkafiel zalezi od toho aka pruzna je panenska blana.chodim ku gynekologom od 14 rokov, to je uz daaavno a este stale som panna ale odvtedz som vzstriedala piatich, zial alebo nastastie, a trja ma vzdy vysetrovali zrkadlami.moja gynekologickami mi trpezlivo odpovedala na opakovane otazky s casovym odstupom ze urcitre sa nic nemoze stat. a aj v jednom casaku pisala ôlekarka ze ak je vysetrenie s citom a panenska blana to dovoli vysetruje sa posvovimi zrkadlami, tak hadam by vsetci neklamali i ked sa mam priznat ja mam vzdy divny pocit z toho ale po prvom takom vysetreni som bola dost vedla a isla som k inemu gyndosovi ci sa nic pri tom vysetreni nestalo a uistil ma ze urcite nie, lekar to vie odhadnut a ziadny by si to na svedomie nevzal lebo vraj z toho mozu byt sudy...