Ako gynekolog vysetruje pannu? Pocula som obe varianty, ze sa niektore stazovali, ze ich vysetroval cez posvu, ini tvrdia, ze sa to robi zasadne cez konecnik. Tak ako to vlastne je? To si kazdy robi ako chce?
Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?
takze ked si v pokojnom stave dam prst do posvy a zacitim blanu tak som este panna a ak nie tak som neni???...:)lilinka ty si ako prisla o panictvo???
no zaujima ma to a chcem to vedet ze ked budem s nejakym chalanom spat ze ci to bude bolet alebo to bude jednoduchsie.....a kolko cm ma taka posva::::???
a co ked to prstom neucitim??? a keby som aj nahodou prisla o blanu tak musim krvacat???
ja viem ze je dolezity...ale napriklad keby sa vzali panic a panna tak ani jeden ani druhy by sa na sex stazovat nemohli lebo by netusili ze s niekym inym by to bolo lepsie...ja viem ze su to teorie a tiez nevravim ze to rozhodne do svadby neskusim...ja neviem...momentalne an to niesom pripravena
chcela by som sa opytat nejakej holky co uz prisla o panictvo- ze ako sama zistim ci som uz neni panna.....nie u gynekologa.....diky,prosim odpoved rychlo:)