Ako gynekolog vysetruje pannu? Pocula som obe varianty, ze sa niektore stazovali, ze ich vysetroval cez posvu, ini tvrdia, ze sa to robi zasadne cez konecnik. Tak ako to vlastne je? To si kazdy robi ako chce?
Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?
ano je to pravda ze v nabozenstve je sex pred manzelstvom hriech.ale myslim si ze aj ked tvoji rodicia zastavaju tento nazor nemli by ta tak uplne izolovat pretoze je pre cloveka uplne normalne sa niecomu takemuto burit a akurat tym dosiahnu ze presny opak.sak sa aj hovori...zakazane ovocie chuti najlepsie.tym nehovorim ze by si sa teraz mala vrhnut na sex,tvoji rodicia to s tebou myslia dobre len sposob akym to chcu docielit je dost prehnany a myslim ze viac skodlivy ako uzitocny.ja som tiez vychovavana v tom ze sex pred manzelstvom = hrozna vec...a aj si myslim ze je pekne aby zena mala v zivote len 1 muza,otca svojich deti....no aj tak velakrat pochybujem ci to zvladnem vydrzat :)
ako to uplne že veriaci hovoria, ale ja oaobne nepoznám nikoho. A určite máš právo na svoj názor. Je demokracia a to platí pre každého. Ako prečo nejdeš na nejakú stránku kde si všetko čo ťa zaujíma najdeš... chod na google tam je všetko aby si bola aspon trocha v obraze... Lebo ako oni si to predstavujú tak že sa vydáš bez skúseností a hned na prvý šúp dieťa? no pekne... ked niesi pod nejak extra velkým dozorom zo strany rodičov tak si najdi chlana, a normálne spiolu všetko robze jak sa patrí..Teda ak aj ty nezdielaš tak silno veriaci postoj,. čo sa mi z tofo čo píšeš moc nezdá.
no to ano,ale ja ju nenosim tak mi o tom nerozpravali že vraj to nemusim ešte vediet,mna to depta beru ma za male decko,počula som,(nie od rodičov)že ked mam sex pred svadbou že vraj hrešim... mam a ja pravo na svoj nazor???
aha takže sex až po svadbe? dobre som pochopila? a žiadna antikoncepcia? níkdy? ked bude 10 detí tak pohoda? a o potrate potom už radšej ani nehovorím... ako aj ja verím v Boha, ale ukracovať sa o niečo tak dobré ako je láska a sex tak to by som asi nedázala... Ale ty si sa pýtala aj čo je podprsenka a to hádam cirkev nezakazuje nosiť...
Aha, tak uz chapem....No kazdopadne si este velmi mlada, a tie veci snad pridu casom, ale aby ti vtlkali do hlavy co vsetko je hriech...Potom zijeme vo velmi hriesnej spolocnosti a je len na nas, ci sa jej prisposobime, alebo budeme nadalej ortodoxni a zit radsej v temnote a nevedomosti. To je moj nazor na vec. Ale toto mi pride prehnane. A to dost.
nie nerobim si srandu,my sme silne krestanska rodina a take temy sa zomnou rodičia nebavia,napriklad som nevedela čo je to kondom,ale vedela som že je to hriešne.Takže už viem čo to kondom ale nemožem ho ani len chytit do ruky bol by to hriech...
mlada cica: v tejto dobe uz Bravicko nefrci? Myslela som si ze 13 rocna slecna uz taketo veci davno vie. Ale tu mas vysvetlenia:
kondom=gumova ochrana proti otehotneniu a pohlavne prenosnym chorobam, ktora sa navlieka na penis pred pohlavnym stykom(cosi ako ponozka na penis, aj ked to znie smiesne)
Podprsenka: je ta cast spodneho pradla, ktora sa dava na prsia aby ich podopierala a dala im tvar (je na neuverenie, ze to nevies)
erekcia: je to, ked chlapcovi stvrdne penis,postavi sa a o dost zvacsi, bez toho nie je schopny pohlavneho styku.
prosim vas možte my povedat,poradyt čo je to kondom,podprsenka,erekcia,viem že si hovorite že chore otazki ale ja to fakt neviem. vopred dakujem henika 13ročna.