Mate niekedy take obdobie, ze sa vam vyslovene nedari a neviete preco? snazite sa mysliet pozitívne a nic, okolnosti uz vyzeraju, ze to nemoze byt nahoda, ako z toho von?
Aby sa darilo
Lulu a nemoes ten byt splatit skor?
Omega, ta letenka do NY je 100% jednosmerna:) 400 eur urcite nestoji spiatocna, takto to stalo tak pred 20timi rokmi...
Omega - raz to muselo prist
nikde na svete, nie su take sialene urokove sazdby ako u nas pri hypotekach, paradoxne v state, kde clovek zarobi tak malo, ja mam zly spanok, kvoli hypoteke, za 1 izbovy byt, ktorý sme kupili za 1 550 000 musim banke vratit 3 miliony, grc, ale tak nemohli sme ostat na ulici, boli okolnosti ake boli, nebudem rozpisovat, preco sme tak nevyhodne kupili byt tesne pred krizou, nikto nevedel co nastane a ina moznost vtedy nebola, teraz mi ostali len oci pre plac
grekov by som vykopol do pi.e
a euro by nam posilnilo tak ako nikdy predtym..
nech padne hoci aj vlada, rad prihodim tym uzernikom dvojcentovku do klobuka ak ich stretnem niekedy na ulici.
a banky tiez, tam kam grekov. uzernici. poplatky idu zvysit, za to ze sa im zvysili dane, ale pomoc od statu, to je uz fajn, a investicie bez rizika, to tiez.
cim skor to padne, tym menej bolesti pre ludi a tym lepsie pre 98% populacie.
tie 2% su bohaci, a bezny clovek je v presilo 1 ku 50
Omega - ako sa da podporovat 200-300% marža ked clovek zarobi 400 eur, proste to nejde
a ejha, uz aj vláda nam pada, vsade o tom pisu
ta3 - ty zijes v zahranici?
asi Vam to velmi nepomoze, ale musim povedat, ze s Vami sucitim, toto je velmi smutna diskusia
A minuly rok som tu kupil LEE jeansy, a tu stali 70EUR!!! pred Vianocami..
No a v USA su za 30EUR +-
Cize tam je znacna uspora, aj ked pocitam letenky..
Takze neviem preco tolko ludi nadava na ludi, ktori idu za ocean nakupovat :)
Nehovorim elektroniku (moj prvy notebook a fotak (a ipod a mp3 prehravac a bezdratove sluchadla) bol odtial, kdezto som usetril cca 20 000 korun v tom case (aj po zaplateni dane a cla)
Je to smutne, ze musim podporovat USA ekonomiku a nie tu SVK.. Ale zdierat sa nenecham :-D
prolbem neoprenu ale je, ze ak to mam na kozi, tak som v teplucku (je to potapacsky oblek primarne), avsak potim sa a ono to nedycha, cize som v teple - v kupeli vlastneho potu, ale tepleho :))
Niektore lepsie bundy (aj lacne, len treba vediet vybrat, ja som prave na ceste v hladani) maju tento "layering" cize vrstvenie, cize maju aspon dve, mozno dve a pol alebo tri vrstvy.. cize su naozaj zohrievajuce.
Podla mna najlepsie bundy su site na mieru, podla chuti :) avsak stoja velmi vela pre slovakov.. myslim ze taka bunda vyjde aj na dost nad $200 co je teraz cca dost nad 140EUR.
Tu to robia tiez, chcu aj take rozmery, ake by mi vzdvote nenapadli merat :)
Ale udajne, "softshell" bundy stacia pre beznu zimu.. Predsa tu nemame -40C vychrice :)) nastastie :D
Tam maju proste kvalitu, tam maju konkurenciu a kupischopnost ludi.. vcera som cital diskusie a vcasina ludi nadava na tych co idu do NY kupovat, v jednom im davam za pravdu, ze mozno vyzeraju "materialisti" ale na druhom, co je lepsie? Kupovat po jednom raz za cas, mat 2 jeansy a prat to po jednom a tkato to vecne obmienat, alebo poriadne zainvestovat.
Na mna napriklad pozeraju velmi cudne, ak kupim 15 ponoziek rovnakeho druhu (este nikde nemali rovnaku farbu, nemyslim teraz tesco ponozky, lebo chcem kvalitne bavlnene poznozky, ktore su volne, aby ma neskrtili) a ked im poviem ze "lahsie sa to perie" tak sa len zasmeju :)
Ale nie je to pravda?
Povedzme ze by som mal 30 parov ponoziek, vsetko 1 farby a velkosti.
Usetrim na pracom prostriedku, na vode na elektrine cca max do 75% (realne mozno 50% asi) (neviem, kolko ponoziek priemerny clovek naraz perie?)
A cas usetreny na PAROVANIE ponoziek ani nepocitam :-)
Neviem, cim to je, mozno ze som muz a nerad parujem ponozky :D:D len mi to pride viac efektivne :-)
aha, takze to povedal, ze si nekupi sympatie, vsak co tam po nich, ked sa najdrahsie sampanske leje do vane :))