Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Epilepsia

melinda

,,kata kolenicova,,zdravím nevedela som Vám odoslať meil chcela by som informácie ohľadne produktu na epi,moja kamarátka má chorého syna.Dakujem vopred

555

brat dostal prvý záchvat ked mal 5rokov a ja v 4tej triede na zakladnej skole. Obaja sme brali lieky (nespomeniem si na nazov, je to davno), a chodili sme pravidelne na kontroly. Obaja sme dnes vylieceny,ja asi 3rokoy a brat cca 2roky. Potvrdenie na vodicak som dostal bez problemov, prilezitostne si vypijem (aj "tvrdy" alkohol), fajcim takmer pravidelne. Takze treba byt len trpezlivy da sa z toho dostat. Pocas toho obdobia som sa naucil rozpoznat ten pocit kedy pride zachvat a mne vzdy pomohlo ked som si lahol, chvilu pockal a mohol som pokracovat dalej, a ked nebola moznost si lahnut vzdy som sa snazil sa dostat do co najvodorovnejsej polohy a pomahalo to, a ked uz nieje naozaj sa kde "vystriet" nebat sa upozornit niekoho v okoli, aj ked sa mi nikdy nestalo ze ked som aj pri zachvate spadol na zem ze by som mal nejake bolesti narazeneho miesta alebo modriny.
Zelam vela trpezlivosti a skore uzdravenie

555

brat dostal prvý záchvat ked mal 5rokov a ja v 4tej triede na zakladnej skole. Obaja sme brali lieky (nespomeniem si na nazov, je to davno), a chodili sme pravidelne na kontroly. Obaja sme dnes vylieceny,ja asi 3rokoy a brat cca 2roky. Potvrdenie na vodicak som dostal bez problemov, prilezitostne si vypijem (aj "tvrdy" alkohol), fajcim takmer pravidelne. Takze treba byt len trpezlivy da sa z toho dostat. Pocas toho obdobia som sa naucil rozpoznat ten pocit kedy pride zachvat a mne vzdy pomohlo ked som si lahol, chvilu pockal a mohol som pokracovat dalej, a ked nebola moznost si lahnut vzdy som sa snazil sa dostat do co najvodorovnejsej polohy a pomahalo to, a ked uz nieje naozaj sa kde "vystriet" nebat sa upozornit niekoho v okoli, aj ked sa mi nikdy nestalo ze ked som aj pri zachvate spadol na zem ze by som mal nejake bolesti alebo modriny.
Zelam vela trpezlivosti a skore uzdravenie

kata kolenicova

Tvojmu dietatku pomoze Mozgove kalcium, ktore vsak v lekarni nekupis. Obsahuje lecitin a taurin a na epilepsiu velmi ucinne pomaha, ludia co ho uzivaju, tak nemaju zachvaty, ani ziadne priznaky... Ak chces vediet viac, ozvi sa na moj mail.

katarina

mam 2,5 rocneho szna, ktoremu diagnostikovali brusnu formu epilepsie. vieme to dva mesiace. berie convulex sirup zatial 2-1-2ml a neobjavilo sa u neho uz nic. snazime sa, aby nejedol vela cokolady a dodrziaval rezim spanku. teraz sa nam to zda popravde jednoduche, lebo to vsetko sme dodrziavali aj pred chorobou. aj TV moze pozerat, vlastne okrem liekov je ako ine deti, s detskymi obmedzeniami. verime, ze sa z toho dostane, ale co bude to bude. vsetkym detom a mladym s touto chorobou zelam vela trpezlivosti a nadej na uzdravenie.

tajana

nikita, som rada, že ste v poriadku a Váš synček tiež, berieme Tegretol, neviem či to poznáte, malý lieky zatiaľ znáša celkom v dobre, ako som sa informovala, jedna známa povedala, že vyskúšali 19 druhov liekov uvidíme čo bude dalej teraz 25 ideme na kontrolu, prajem všetko dobré a dakujem za podporu

tajana

chcem sa Vám všetkým podakovať za podporu, bola som dlhšie odcestovaná, favorit007, napísala som Ti,berieme Tegretol-pozná to niekto? teraz za 2 týždne ideme na kontorlu na Kramáre,prajem všetko dobré

nikita

Favorit007.boly ste na CT-cku,alebo na magnetickej rezonacii?neviem ci sa to moze robit takym melym detickam ale opitajte sa,to by vam ukazalo viac.neviem ci vam robily ine tasty,ale ked som ochorela ja,tak my ich robily kopu,krv,moc atd.neviem ci im to nieco ukazalo,ale robily ich.nieco by som vam poradila,najdite si este jedneho neurologa a chodte za nim,viete ako to je dvaja doktory a dve odlisne diagnozi,ale budete si ista ze je to iba to,a nie nieco vaznejsie.prajem vam vela zdravia,a pevnych nervou,nebojte sa urcite to zvladnete.prajem vasmu babetku skore uzdravenie.

favorit007

Prosim Vás,chcela by som sa skontaktovať s niekym,kto má podobný problém.Mám 14.mesačné dieťa.Od desiatého mesiaca som zistila,že malá stláčala hračky v rukách,pričom máva tieto priznaky:napla celé telo,hlavičku jemne zakloni dozadu ale nieje bez vedomí,vnima všetko okolo seba.Boli sme aj u neurologa,kde EEG ukázalo,ze je vývojovo v poriadku,az na konci vyšetrenia červené blikajuce svetlo ukázalo nejaké slabšie výkivy,pričom doktor naznačil,že sa moze jednať o epilepsiu.Toto vyšetrenie sme absolvovali ešte raz,ale zmena nebola.Prosim niekoho o radu.DAKUJEM