Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Epilepsia

mira

Známy mával epilepsie kým žil so svojou radikálnou matkou. Bol to ustrašený typ. Prepáč, nechcem sa nikoho dotknúť, len rozmýšľaj.
Každá choroba sa DÁ vyliečiť. Len treba rozmýšľať a nenazývať riešenia somarinou a kravinou.
/máš problémy s reprodukčnými orgámni, že ?/Ešte raz prepáč, už ti nebudem nič radiť.

radana

Mira a co sa tyka toho prebytku tekutin.Maly akosi nepocituje nikdy smad,takze som rada,ked do neho nieco dostanem.Takze v prebytku tekutin to NEBUDE.A co sa tyka tych bodov je to somarina ako mraky..

radana

No ja neviem,ja mam z toho vsetkeho take zmiesane pocity.Asi si to musim nechat prejst hlavou a hlavne nabrat odvahu na nejake zmeny.Ale aj tak vam velmi pekne dakujem :)

radana

RNG,oni malemu diagnostikovali v 3-tom roku autizmus,ale pred tym to nechcel ziadny psycholog potvrdit ani vyvratit,proste hovorili,ze autizmus sa u malych deti zle diagnostikuje.Ale v tom tretom roku to bolo uz aj mne jasne ze je to ten autizmus.Pravdaze ze priznaky autizmu mal uz skor,len to nikto nechcel skor hodit na papier a teda to potvrdit.