Baby máte niekto skúsenosti s týmto typom mahálnic. Objednala som sa na ne ku kozmetičke, ale stojí to ozaj za to? :) Nepotrebujete už tak nutne špirálu? Ďakujem
Mihálnice 3D - skúsenosti
lenamat - 30e za 3Dmihalnice nie je vobec vela, dokonca v Ba by som povedala, ze malo.. na tvojom mieste by som si pod 30e mihalnice ani nedavala robit, teda ak ich chces mat pekne a huste, ak najdes niekde lacnejsie, tak ti garantujem, ze budes mat prilepenych mozno 30kusov, pretoze praca trva 2-2,5hod a ani jedna baba sa ti za menej penazi s tym tak dlho babrat nebude, je to riadna zataz na chrbat a oci a urcite nebude minat ani vela materialu.. takze ak ich chces mat pekne a kvalitne, radsej si za to zaplat, alebo si ich radsej nedavaj, lebo bud budu riedke a skarade, alebo v horsom pripade riadne dobabrane (polepene)..
sydney
Aj ja sim zo ziliny,ale mihalnice mi robila kocka z kysuce,nedam na jej pracu dopustit a jej pracu vrelo odporucam
Musím sa k tomuto článku vyjadriť a vyjadrim sa veľmi úprimne. Ja som si tieto mihalnice dávala robit v košiciach v salone AMWAJ. Bola som obiednana na 9 hodinu rano no mila slecna meskala asi 30 minut pricom prisla v dost zlom stave kedze ako sa vyjadrila do 6 hodiny rano som pocuvala pesnicky na youtube a pila s kamoskou.Lepila mi mihalnicu po mihalnici a citila som s nej este alkohol. Ta paska pod ocami bola asi zle nalepena kedze ma znervonovala no ked mi dokoncila mihalnice cela lava strana sa mi zlepila do kopy. Nic som nevidela bola cela opuchnuta a a pinzetou mi to vyhtrhavala. Bola som vycerpana a to som o par hodin na to mala stuzkovu. Ked mi to dokoncila powedala ze mi to vydrzi nejake 3 tyzdne. Dva dni som bola s opuchom oci nemohla som sa mihalnic ani dotnkut boleli ma a ked som sa okupala voda mi tak podrazdila oci ze som bola z toho zufala. Mihalnice mi za dva tyzdne vypadali polka no ta druha nechela ist dole. bola som na odstranenie a smojich krasnych dlhych mihalnic ostali len znicene a povypadavane mihalnice. kupila som si tu najlepsiu spiralu ale ani to nepomoohlo. Je mi s toho do placu ako odskodne som dostala 100 minutovu pernametnku ktoru si pan majitel moze strcit akurat tak do riti!!!!!
neviete o dobrom salone v ZA?
Tato kocka robi tie najlepsie mihalnice, velmi profi, poctivo a vysledok je super. velka spokojnost. www.lasheshouse.sk
RBPK ja som si dala tiež 3D mihalnice,no prve boli že živá katastofa,prví týžden super ale potom!!!a teraz mi to robila baba ktora sa fakt s tím zaobera a robí to každí den a poviem vam ze som velmi spokojna,za tyzden mi vypadla len jedna a aj to len ked som si ich cesala,,myslim si ze netreba to prehanat s cesanim a ked sa namocia obcas vodou tak su take zivsie :D
a je blbost ze ked sa daju dolu tak nic ti z tvojich neostane :))))
Ahojte ja mam dost citlive oci nemozem pouzivat ani hoc ake ocne kremy preto by som potrebovala profesionalnu radu ci by premna boli vhodne taketo mihalnice.Dakujem Daniela