Baby máte niekto skúsenosti s týmto typom mahálnic. Objednala som sa na ne ku kozmetičke, ale stojí to ozaj za to? :) Nepotrebujete už tak nutne špirálu? Ďakujem
Mihálnice 3D - skúsenosti
Ktory salon je dobry v TN?alebo Piestanoch?
no ako tak citam tie komenty, radsej na to prdim :)))
ja uvazujem tiez, ale nechcem, aby padali o dva dni, neviem, ci sa nieco zmenilo na technologii, ja som si davala predlzovat davnejsie a po 2 dnoch zacali opadavat a za cca 20 eur urcite nechcem byt vypelichana, tak neviem, ktorý salon v KE by ste odporucili na to? dakujem :)
Aj ja som si ich dala urobiť a nie som spokojná.Prvý deň krásne,ale viečka od lepidla opuchnuté,potom sem tam vypadávali,a dosť som vytrhla sama,lebo poklesli a zavadzali mi v pozeraní,točia sa.Daju sa učesať,ale nevydržia tak ako si ich chcem,pichaju do očí.Tak uvidím ked povypadávajú uplne čo mi tam zostane. Už teraz sa desím.
poradí mi niekto ako dám dole 3d mihalnice som v zahraničí a nedá sa mi navštíviť kozmetičku:((....
Ja som si to dala robit u jednej vraj velmi sikovnej holky.Musim povedat ze uz v salone ked mi ich dolepila a isla mi davat dole tie vatove tamponiky alebo co mi to tam lepila na oci aby sa mi moje spodne mihalnice neprilepili na vrchne ma to bolelo jak.... herecka mi ich samozrejme zlepila (pravu stranu viac). nemohla som otvorit oci!!! vazne sila! ked mi to pinzetou pretrhavala, oci mi slzili ako nikdy. uz vtedy som tusila ze to nebol najlepsi napad. ledva som odsoferovala domov. skoro dva dni som sa neumyvala vodou, len miceralnou pletovou, spala som na chrbte aby sa mi to nahodou neposkodilo. na treti -stvrty den mi vypadla pekna kopa (neprehanam) mihlanic z praveho oka. Tam sa jej podarilo zlepit mi pri vnutornom kutiku asi 10-15 mihlanic dokopy. ako ich tam po jednej lepila asi sa jej nejako pootacali a zlepili lebo vobec neboli pekne vytocene dohora ale padali mi na jednu stranu. vo vonkajsom kutiku...tak isto. To uz mi bolo do revu, lebo som sa kazde rano zobudila so zahnisanymi ocani, cele dni ma drazdili oci. takto to trvalo asi mesiac kym som sa vsetkych nezbavila. najskor som si ich chcela odstranit detskym olejcekom(rozpusti lepidlo) ale kedze to bolo bez uspechu a este mi to pohorsilo, nechala som si ich povypadavat same. co nebolo az take zlozite, nakolko boli korienky tak oslabene a mihalnice tak poskode. ked som sa im prizrela vyzerali ako vlasy spalene trvalou....
Baby teraz je to treti mesiac co som bez mihalninic, maskaru si davam ZRIEDKA lebo to vyzera este smiesnejsie. Prisla som o svoje pekne, huste a pomerne dlhe mihalnice pre svoju marnivost. NIKOMU NEODPORUCAM nech uz je to akokolvek kvalitny salon a sikovna kozmeticka. Teraz sa skutocne stretavam len s negat. postojom k tomu od kazdej co to kedy mala. NIKDY baby radsej kvalitna maskara a rano 5 minut skor budicek!
Po prečítaní príspevkov mi nedalo, aby som nereagovala.
Rozdiel v predlžovaní mihalníc je v technike lepenia, či je to riasa na riasu, alebo technika lepenia cez 2-3 mihalničky. Dôležité je aplikovať takú mihalnicu, aby nepoškodila vlastnú, t.j. určiť správne hrúbku a vytočenie nastavovanej mihalničky.
Ak sú jemné a krátke mihalnice tak sa musia aplikovať norkové riasy, aby nezaťažili Vašu mihalnicu, je to o konzultácii s klientkou a dobrom určení aplikovaného materiálu.
Problém je vo financiách, nakoľko materiály kvalitné sú drahé a klientky radšej zvolia lacnejšiu verziu, s nie kvalitnými materiálmi a bohužiaľ aj nie kvalitnou a dobrou prácou. Potom to dopadne tak, ako opisujete.
3D je o niečom inom ako sa v poslednej dobe robí, pripomína to skôr trsy a nie techniku 3D riasa na riasu.
ach jaj neviem čo si teraz mám myslieť. Zakúpila som si tiež kupon na 3D mihalnice so zľavou, vždy som to chcela skúsiť a ked som videla túto akciu vravím si tak si to dám urobiť. Ja mám veľmi jemné a krátke mihalnice a chcela by som zažiť ten pocit krásnych, dlhých a hustých mihalníc bez toho, aby som si musela lepiť. Ale po prečítaní týchto vašich skúseností sa naozaj bojím, že mi to povypadá aj s mojími mihalnicami a budem musieť čakať aj pol roka na dorastenie, lebo tie moje sú naozaj jemné a keby som stratila aj tie... no tak teraz fakt neviem :(
Tak ja prajem všetkým, kto sa zastáva umelých mihalníc, všetko dobré a nech sú také optimistky aj ďalej.Moja osobná skúsenosť je taká, že nikdy viac, dala som si urobiť raz a bola som 2x na doplnenie, druhýkrát už vlastne len kvôli istej slávnostnej udalosti, s tým, že stačilo, lebo ano, je to krásne v prvé dni, ale potom sa začali krútiť, sem-tam ma niektorá pichala do oka tak, že som ju musela opatrne odstrániť. Ale najhoršie na tom bolo, že mi odišli skoro všetky moje mihalnice, bolo to hrozné, ostali mi len polámané kúsky a trvalo pol roka, kým mi ako tak dorástli a dali sa do poriadku. Tak baby, ak máte pekné svoje prirodzené riasy, nevymýšľajte lebo môžete ľahko o ne prísť.Samozrejme, že Vám narastú nové, ale nie za 2-3 týždne ako to tu dakto písal, bude to trvať niekoľko mesiacov.
tak pre tie, ktore to maju pomylene :) mihalnice po vytrhnuti s korienkom rastu pol roka cize nieje mozne aby vam narastli za 3 tyzdne!!3D spociva v tom, ze sa aplikuje mihalnica-umela na vasu prirodnu.a ak je urobena profesionalne tak nikdy neuskodi vasim mihalniciam.to neznamena, ze ked si to date urobit v spickovom salone tak vas nedodrbu:)ide o prax a o skolenie ktore musia absolvovat kozmeticky..mihalnica ma viac rastovych faz a posledna je faza kludu-co znamena ze je tesne pred vypadnutim a nikto jej vypadnutie nedokaze ovplyvnit.urcite to nieje tak, ze vam vytrhava vase!vasa odpadne prirodzene ako vlasy ked vypadnu..nahradi ju ina, na ktoru musite aplikovat novu mihalnicu.ja ich mam a nebola som v ziadnom uzasnom salone ale u kamosky ktora ma kurz a prax s tymto.kurz moze mat kazdy ale ked nema prax je to o nicom.som max.spokojna.nemusim sa licit a vyzera to super.ak by vam aplikovali na kazdu mihalnicu tak ako maju aj vy by ste boli!u kazdeho vypadavanie je individualne!!mne za tyzden vypadlo 5 a kamoske 10..ale pri pocte 90 a viac mihalnic ktore mam dokopy je 5 zanedbatelny pocet.u kazdeho je to ine!to treba mat na pamati :)