Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapal mocovych ciest - liecba

Príspevok v téme: Zapal mocovych ciest - liecba
July258

Dobry den, uz asi treti den pocitujem caste nutkanie na mocenie a miernu bolest, vcera to bolo horsie ale pila som vela vody a dnes sa citim lepsie. Zapal mocovych ciest som este nemala ale podla priznakov si myslim ze je to ono. Viete mi prosim poradit nejaku domacu liecbu kedze som momentalne odcestovana a k doktorovi sa dostanem najskor o tyzden ?? mam zajst k urologovi alebo staci ist za obvodnym ?? Dakujem.

addia

Tak to všetko začína, že je problém, keď chceme ísť na wc, tiež som to zažila a to pred pár mesiacmi a poviem ti, že fakt to jej stenanie je na mieste, lebo príjemné to nie je. A zápal bez mihnutia oka ti poviem, že dokáže fest skomplikovať život :/

grica

Ako dlho si mala zápal? A ako si na to prišla, že je to zápal a že môže ti skomplikovať bežné fungovanie?
Tieto problémy nejako nepoznám, zatiaľ si ma nenašli, ale mamka tá stená, že má problémy aj keď ide na záchod.

meggi36

Je to super čítať, že sa ti takto polepšilo, že si na tom lepšie a celkovo sa fajn cítiš, to je veľmi podstatné a tie zmeny hneď na sebe vidíš a cítiš a to je dôležité :)

valaja

- som na tom dobre, povedala by som, že veľmi dobre, začala som vtedy užívať Wobenzym a ten mi pomohol sa z toho dostať, čo som netušila, či to pôjde, ale už verím, že majú enzýmy zmysel a veľký, zápal už nemám a cítim sa celkovo veľmi dobre -

meggi36

Len tak bez liekov zápal neodoznie, keď sa chce zbaviť niekto zápalu tak by mal užívať lieky, ktoré majú protizápalový účinok, lebo len tie majú silu ho z toho dostať

addia

Aké lieky si začala užívať? Ako si na tom dnes? Ja som na tom stále neni najlepšie, neustále sa mi vracajú problémy, jeden deň mám pocit, že som už v pohodičke a na druhý zase opäť tam kde predtým :/

valaja

- vikina tento problém nás vie veru extrémne potrápiť, najhoršie je, že práve my ženy sme naň náchylné a ešte keď naša imunita je oslabená, tak to je pre zápal, ak keby sme ho vítali s otvorenou náručou - :(

valaja

- to máš pravdu nevznikne len tak, z ničoho nič, z jedného dňa na druhý, ja som tiež dosť pátrala po tom, čo by mi mohlo pomôcť, zatiaľ síce je to len mesiac, čo som začala užívať lieky na tento problém, ale konečne cítim, že som na dobrej ceste, že mi je celkovo lepšie -