Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
tpch mna vobec nevytacas, len ma nutis sa smiat, koncim s tebou tuto duchaplnu debatu virtualnym sposobom s menejcennym debilom ako si ty, good lack.
thandie222.blog.cz
a ta 3tia si ty, bebe, primitivne, ze? tak sa ty chovas, aby si videla jasny prklad.
a viac si neeprajem aby s kravskymi vemenami (tvoje prsty( si napisala na klavesnici LETICIA, ked mas nejaky ten respekt (asi tazko( tak to pochopis, ked nie znova napises a vtedy to uz pochopim, ze tam je potrebna odborna pomoc, najlepsie psychiater, radsej sa vydaj a nesed cely den na www.zdravie.sk
tpch ziadnu chybu nemaaa baby kam sa my hrabeme ? :D naco vobec prispievas do tejto temy ?!
len urazas a kazdeho provokujes a citaj po sebe a ked ludia nevedia o co ide, tak jeden tu dal fotku starej baby a tpch napise koment, ze vyzera ako ja a pricom ma nikdy nevidela, dost ubohe, primitivne...no nemam slov...
tpch-preklad( tupa p..a/
tpch skor tebe z oka vypadla si dobra primitivna husa a od takej slepice kotkodajucej, co bude do jednej osoby rypat este tyzde si to vyprosim, pripadas mi ako stara zatrpknuta dievka :-P a uz tvojim prmitivnych nazoroch si myslim ma kazdy dost a viac k tomu nemam co dodat, len sa rychlo spamataj, leb tak sa ani deti v materskej nespravaju.
joj, huska nam zagagala.
Mimochodom, ja ziadnu chybu nemam :-D
tpch no tak pardooon ze raz napisem pravopisnu chybu a nejaky idiot ako ty ma ide zhadzovat ze ved hlavne ze si pekna.neviem kde si to nabral lebo ja som to o sebe nikde nepisala a ani otazka nebola v tom zmysle tak sa prosimta ukludni a chod sa nudit a vyhladavat chyby na inych alebo co tak najskor na sebe?
:-DDD
Laurina, ony chodia do ROBOTKY :-DD