Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
jankaaaaaaa uz som to citala asi 10x, ja napriklad mam najradsej taketo opatky, platforma vid druhy obrazok reshoesmakemehappy.blogspot.com, do prace sa priveziem, cize nechodim a neboj sa chodim aj v botaskach, po vybavovackach, do obchodu a do fitka, kezdze sa venujem fitness a nohy vypracovane, nie mlandraky.
0mega-podla mna poslanecky plat im zostava, ved su stale poslancami... zase sa doatane k moci Fico..no amen tma...
nj, ale rohliky z toho lacnejsie nebudu :)
aspon prisli o pracu :D
joj, skodoradost je obcas supeeer :)
0mega-jj, vlada uz padla
dufam, ze ani jedna z vas nefajci, nepije alkohol, nosi vyhradne ortopedicku obuv, denne sa venuje min 1hodinu sportu, nemaluje sa(kto urci, kde s hranice prirodzenej krasy?!), nosi prakticke oblecenie(nie zbytocne klamlive pushupky, neprkaticke cipky, nepotrebne doplnky), nefarbi si vlasy a neklame okolity svet parfumom. To ze niektore z vas si povedali ze raz za tyzden opatky si dat mozu, ale ina co si ich da 4x je uz "lahka, stetka" nieco o vas svedci. Ved zite a nechajte zit, ich sloboda konci tam, kde vasa zacina. A ked vam ju neobmedzuju, tak ich nechajte aj vy. Ked je ina zena pekna, tak sa pozrite, inspirujete a ked sa vam nepaci jej uprava, tak sa toho vyvarujrte. Ale len tu neurazajte ine zeny za ich inakost. O com by to bolo, kebyze sme vsetky rovnajke?!? co ste chore?
ak by ma chcela nejaka zena teraz urazit typu"trafena hus zagagala", tak nie opatky nosim len parkrat do mesiaca, ked sa to proste ziada,ale keby sa mi v nich pohodlnejsie chodilo, tak aj castejsie, moj priatel ma 190cm, tak si to dovolit mozem:))
najsamlepsie su tie babebky, co jazdia na motorke s krizami vonku..
na toto ja mam ku*va prispievat v odvodoch?
padli uz konecne? mohli by.
:D:D smejem sa :D
inac len tolko pre "babenky" co nosia "steklicky" do "robotky" pravidelne ... tak vas potom v neskor ocakavam v ambulancii s vasimi "pekne" zdeformovanymi chodidlami, bolavymi krizami a klbami. to sa az potom uvedomite ked sa budete hanbit si obut vsuvky, ze ake ste robili hluposti v mladosti.. ale to takym zenam zbytocne vysvetlovat..
a o chronickych ochoreniach mocovej sustavy ci gynekologickych problemoch ani nehovorim.. ked za kazdu cenu sa niektore obliekaju ako v lete, bezohladu na skutocne vonkajsie teploty
dalsi? hovoria ti to ludia casto?
A pojdeme si po Nobelovu cenu za ekonomiu :-D
Asi to nebude fungovat, co je skoda.
tpch, musis byt velmi nestastna zena:( cele tvoje posobenie je taky smiech cez slzy, take smutne