Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
onion booty ;-D
Asi si tým myslela ženu, ktorá ma "zaujme na prvý pohľad"? :) Ono je to ťažko presne povedať. Poviem ti, mnohé ženy vedia očariť:
prirodzenou krásou
umelou krásou
nevkusom
priam karikatúrnym výzorom
takže asi tak by som ich rozdelil :)
Takže keď muž všímavo pozerá na ženu, určite to hneď nemusí znamenať, že je očarený jej krásou :) napríklad aj ja :) poviem ti, dosť často mi je priam na smiech z tých štýlových kreácií
Šupa? Taký prízemný pojem nepoužívam :).
jankaaaaaaaaaaa, ty tuším kritizuješ na každej téme. Ešte som nenašiel jediný tvoj normálny príspevok. tpch je aspoň vtipná, aj keď niekedy fest kúsavá, ale ty len koktokádaš.
alle: ty si riadne pribrzdena
stále sa hádate o tom istom, nie aby ste tie, čo nepotrebujú chodiť príliš vyfintené boli rady, že takto sa aspoň zbavíte chlapov kurevníkov, pretože takýto typ chlapov sa otočí skôr za krátkou sukňou ale stále cítite potrebu predierať svoj názor nad iný? obliekajte si čo chcete. ja osobne necítim potrebu ukazovať nohy a poprsie každému, kto prejde okolo, podľa mňa to je lacné ale noste si čo chcete, neodcudzujem.
Ja nosim aj opatky, aj minisukne a nevidim na tom nic zle. Mam peknu postavu, takze si to mozem dovolit, samozrejme neprehanam to. Mam svoje hranice, aby som posobila vkusne. Farbim si vlasy, aj sa malujem - neprehanam to, len spirala a make-up. Ja si myslim, ze to co si clovek oblieka je jeho vec, kazdy sa citi pohodlne a dobre v niecom inom.
to uz hej taketo brunetky