Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
ked ma zena vlasy stiahnute do dlheho konskeho chvosta je sexy ! a nanajvys ak je to bruneta este lepsie !!!
inak ako teba konkterne ovplyvnuje, ze nejaka zena ma 6x do tyzdna opatky?
ale kto urci co je umele a co nie? TY? nejakej zene sa moze zdat uz lesk na pery zbytocny na den, ina sa bez neho citi naha. Spirala na oci je pre jednu zbytocnost a druha ma bez nej male prasiatkovske oci a neciti sa bez nej dobre. Chapes, ze nemozes riatit ludi podla svojho vkusu, lebo by sme boli vsetci ako cez kopirak? Chodim na VS mam spoluziacky co maju denne opatky, potom take, co chodia na prednasky v teplakoch a teniskach, velmi neupravene, velmi upravene a to je na tom to pekne, ta rozmanitost. Nech si kazdy nosi len co chce a v com sa citi naj.
Ved aj muzi s taki: jeden sa otoci sa vymalovanou blond kockou v minisukni, dalsi za nenapadnou milou brunetkou. Rozmanitost proste.
asi si ma nepochopila. hovorim, ze su take, co nenosia denne opatky, vies co je to denne? to je 7 dni v tyzdni. ja mam opatky, aj parfumy, aj sminky, mozno dokonca viac, ako ich mas ty. ide tu o to, ze niektore tak chodia stale 24/7 a nevedia odhadnut vhodnu upravu pre danu prilezitost. pretoze tak, ako sa oblieka na halloween, sa neoblieka v normalny prac. den. nepropagujem nazor, ze zeny sa nemaju kraslit, ano, maju. ale pekne, nie vulgarne, umelo a lacno.
xy:)vobec to nie je sok, lebo mne je srdecne jedno co si obliekaju ine zeny, ja sa staram o seba, jedine sa inymi inspirujem, alebo si ich v hlave pouzijem ako odstrasujuci priklad, ale nebudem ich tu sudit, alebo kazat sa im prezliect.
A poznam vela profesionalnych sportovcov/kyn ale aj tie si raz za cas kupia parfum,a lebo si na veceru s priatelom obuju opatky(ved proco nie, je to zenske). Aj tie co si ty spomenula si na stuzkovu zarucene obuli vysoku obuv a nie balerinky, takze pohov. Nesud inych,a by si nebola sudena:)
alle k tvojmu prispevku: no predstav si, ze existuju baby, ktore: nepiju, nefajcia, venuju sa hodinu denne sportu, nenosia pushupky, lebo to nepotrebuju, a ani nefarbia haro, pretoze maju peknu svoju farbu vlasov, netrcia im cipkove tangace z jeansov a nenosia denne 14 cm opatky. a predsa vyzeraju dobre. to je ale shock, co?
fuuu, ale se to rozjelo :D
ja neznasam zvuk stekli :)
ved stale ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ...strasny zvuk :D hlavne na pevnom povrchu :) a obzvlast ked clovek musi robit pracu, kde sa musi sustredit :)
ked nechce zobrazit stranku klikni na Shoes make me happy