Hnidy vo vlasoch

Príspevok v téme: Hnidy vo vlasoch
POMOC! HNIDY

strašne mi je trapne, dnes som bola u lekara lebo som chora,a len tak nahodou mi pozrela do vlasov,a povedala že mam hnidy, či nemame v triede romov, ale nemame ,ja nemam ani tušenia odkial ich možem mať,o vlasy sa staram , hrozne mi je :(

ZA AKO DLHO SA ICH ZBAVIM?? :( poradte ako sa ich co najrychlejsie zbavit,vdaka !

michella95

Ahoj,

my sme mali minulý rok doma tento problém s bratom. Ale nakoľko on má kratšie vlasy, tak ich vyčistenie nebolo také náročné. Hlavne si to nechaj niekomu poriadne povyberať a nezabudnite ich pri výbere rovno aj zabíjať. šampón alebo olejček aplikuj aj dva- tri dni, pre istotu.
Kedysi ako deti sme používali penu vo forme spreju, ale dlho som ju už v obchodoch nevidela. Isto bola riadne účinná, aj keď poriadne zapáchala. Ale minulý rok sme si kúpili Pedicul Hermal a boli sme aj s tým spokojní: www.drmax.sk. Čiže kľudne toto použi, navyše ja nakupujem online cez Dr.Maxa, vyjde to lacnejšie a hlavne môžem využiť cashback: www.kodino.com.

zuzulienka9

na vši aj hnidy sa u našej malej osvedčil jedine prípravok nyda s hrebienkovým aplikátorom z lekárne a stačilo ho raz naniesť na vlásky a dochvíle boli vši aj hnidy udusené a nebolo treba aplikovať

Ipsilon

Najlepší chemici sú podľa mňa lekárnici. Oni majú spreje na všetko. Potom si len treba prečítať návod a čo ťa trápi, tak to treba len poriadne vystriekať. Len na prečítaní toho návodu si daj poriadne záležať, aby si na onen svet neodišla spolu s tými hnidami:-)

jardulina

hnidy vycesete to ne je taky problem, medzi elektrickym a klasickym vsivakom velky rozdiel nie jeco som bola prekvapena ale na zabijanie vsi je dobre teplo my sme pouzili liquido duo forte vyzehlili vlasy a zdochlini sme vycesali

vierka.kral

celkovo na vši a hnidy je kopec prípravkov no najlepšie čo sme našli bol liquido duo forte v lekárni :)

nadra.fil

Mne na hnidy dobre účinkoval liquido duo, je tam také sérum, ktoré sa aplikuje a potom šampón a krásne mi to všetko spláchol dole... potom už len tie zvyšky som vyčesala :)

sonia

Ahojte

Ja som mala a ešte aj trochu mám hnidy.
Poradím vám čo mi na 100% zabralo.Ocot som zmiešala s trochou horúcej vody a dala na hlavu.Chvíľku som ho nechala pôsobiť cca 50 minút.Potom som vlasy umyla a dala na ne kondicionér.Potom som z vlasov vyčesávala hnidy všivákom,pomohlo to lebo som ich vyčesala dosť.

Neviem od koho som tie zvieratká chytila,není to nič príjemné.

Držím palce.