chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Laurina: :-(((( klasika, ja neviem ci tito muzi absolvovali nejaky kurz hypnozy alebo co, ale to ako dokazu tie zeny zmagorit je az neuveritelne :-(
Mariola: tu nejde ani tak len o tie infekcie, ale o to, ze ako to ta zena zvlada citovo, spat este s tym muzom, ked vie, ze ju podvadzal a co este horsie, ze tu milenku lubil :-((
Snáď to nebude také zlé s mojim zdravotným stavom , nebojte sa , som opatrná :-)
obdivujem odvahu tychto zien spat s tym muzom bez prezervativu
to nie su len kvasinky, to je este vyhra dostat len toto
co chlamydie, ureaplazmy, HPV atd? :-((
Piktogram ,
myslela som si , že tam účinkuješ , je mi ľúto , že si to musela zažiť .
mariola: verim, ze toto nechces ani vidiet, ani pocut.
pamatas si este ten pribeh, co som ti pisala? miestami mam dojem, ze ten "chlap" je tvoj manzel. az tolko podobnosti v tvojich vyjadreniach nachadzam. tiez sa prvykrat bal, ze pride o deti (udajne..ha-ha). a tiez to vraj nebol len sex, ale laska.. az taka, ze o pol roka uz bola dalsia. niektori chlapi by sa vobec nemali zenit. a o zakladani rodiny uz radsej ani nehovorim.
ak chces moju radu, vykopni ho. a az bude mat zodrate kolena a ruky od plazenia a prosenia.. az potom si dobre rozmysli, ci ho este vezmes spät.
ale, urob jak myslis.
mimochodom, ten pribeh nie je vymysleny. ja som ta starsia...
Momentálne si vzájomne poskytujeme taký servis , aký potrebujeme :-)
tak to ano, ostava len dufat, ze mu to nenechas prejst a ze mu neposkytujes full service ani sex
Nie , na chate boli z práce ....
Ano , ja už som nad vecou , mňa už nič neprekvapí ...
Istým spôsobom som na tom lepšie ako on :-)