Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Mariola

Ja nie somnaivná , viem , že nemá kam ísť . Ak by sa osamostatnil , mne nechal byt , tak po splácaní hypotéky a alimentov by mu už pre mladú krásku veľa nezostalo . A preto si myslím že skončila jej láska k nemu :-)

Maoam

takze on ju akoze lubi? a preco je teda u vas doma?
ci ho odkopla, uz ho nechce?

jaaj tak to preto trpi...mlada ho nechala, doma mu hori pod zadkom, no necudo ze trpi, chudak az mi slza vyhrkla

fuj, fuj a este raz fuj

Laurina22

Maoam ja mam 23,pracujem,som sebestacna ale byvam s rodicmi.

Zase toto pozor.Kolko ma zarabat 23 rocna osoba?Ja zarobim slusne ale na samostatne byvanie nemam a hypoteku zatial nechcem.A s cudzimi ludmi byvat nepojdem.

Doma platim najom,varim si sama,tankujem sama,zivim sa sama.

Mariola

Ja viem o chate , kde boli ešte na jar .... Viac neviem . Len mi bolo povedané , že to nie je o sexe , ale o láske ... Neviem , či sa v práci dá ? Nezdá sa mi ....

Maoam

To som ani nemyslela, ale ak byva s rodicmi, tak nie je sebestacna a tym padom je jasne, preco chlap seka dobrotu, ak by si ho vyhodila, nemal by kam odist...