chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Laurina22 - vidim ze sa na to v podstate pozeras tiez dost realisticky, kedze si na tom bola rovnako...a presne to je to, ze co robia za chrbtom, to si tie manzelky ani nevedia predstavit, jednym slovom, su to uchylaci, to snad zhrnuje vsetko...ale ako som pisala, nie je to vzdy iba len o sexe, vacsiou je tam PUTO, chlap sa milenky len tak vzdat nechce, ak naozaj uz nehori, potom zahra chrobaka, kym sa to neututle, bude sa k smrti ospravedlnovat, ale stale to tam v nom je, tle a caka....
nepride
laurina22 - ja nepisem, ze si z nej niekto robi srandu, ale,, strielaju si" je v uvodzovkach, podla mna teda nie je cestne, ked sa chlap za chrbtom manzelky stretava s milenkou,a ta manzelka nic nevie,keby mne toto urobil moj muz, tak pre mna je to vysmech ako jeho manzelky, lebo je to poza moj chrbat.
inak laurina22 hovorim z vlastne skusenosti, ale nie ako manzelky a mne je to teda velmi necestne voci zene
dám mu ešte šancu, aj ja som ju dostala, ked som sa raz pošmykla.....dám mu čas nech premýšľa a dôjde sám k záveru, čo bude lepšie ...bola som jeho prvá, tak asi len chcel skúsiť aké to je s inou...viem to pochopiť, som moc tolerantná???
mariola - som na tom presne ako ty....píšeš, aby som sa dostala k jeho mobilu, si myslíš že to je možné? ved si ho chráni ako poklad, na noc ho vypína a cez deň ho má stále v nohaviciach - nie je možné dostať sa k nemu...a viem, že niečo by som 100 pro našla, a to on tiež veľmi dobre vie
- ale mne sa nepriznal a ni neospravedlnil ako tebe, on iba zatlka a nechce o ničom hovoriť....vôbec o ničom, nedostanem z neho ničového nič ...je to hrozné, deti to vidia ako to medzi nami je a nemôžem urobiť nič, už som mu aj povedala, že má kam ísť tak nech ide...robí sa že nepočuje
pre Maoam: po tom ako sa to prevalilo tak som ho skopovala z postele, potom zas prišiel čas, ked ja som veľmi chcela túžila som po nom asi som chcela odpustiť a snažiť sa zabudnúť, tak bol sex ale s plačom,potom ešte raz a potom už vôbec ...nie je to zatiaľ dlho, asi mesiac aj dačo, ale ani neplánujem, chcem sa snažiť odpútať od neho...ale žiaľ sex je to jediné čo odo mňa chce...a na tom ja obnovovať teda náš vzťah nechcem
poznala som jedno dievca, ktore bolo v podobnej situacii ako Maoam. tentokrat o mna nejde, po skusenostiach z detstva mam svoje zasady :) nikdy zenaty, nikdy zadany a nikdy kolega, nech su akokolvek pekny, sarmantny... (asi mam vyhodu, ze mna je naozaj dost tazke "ohurit", a na recicky nie som :) )
postavila sa k tomu svojsky, ked prisla na to, ze neni jedina. nahrala si ich "dychanek" na video, a rozoslala kazdemu - manzelke, milenkam, do prace (na web strankach mali zverejnene maily) - s textom, ze ak niekto spal s tymto chlapom, nech si da spravit testy na pohlavne choroby, pretoze ona je pozitivna na chlamydie.
pointa je v tom, ze aj napriek tomuto sa neskor nasla husa, ktora s nim bola ochotna vliezt do postele ( a nielen jedna).
.. a takto maju nasi zdravotnici stale o pracu postarane, vdaka "nasej" sprostosti... - ironia.
to je uz jedno, je to davno, ale najlepsie bolo,ked som zistila ze cely cas mal este dve ine milenky a manzelku k tomu, samozrejme ;-)
nebola som jedina, len jedna z viacerych
a este kopu inych veci
Nevedela si , že je ženatý ? Sľuboval ti , že sa rozvedie ?