Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Maoam

on vtedy vyuzil moju situaciu, moju vtedajsiu momentalnu slabost a tak ma dostal

za normalnych okolnosti by nemal sancu

on presne vedel, co robi - ja nie, ale teraz som starsia, skusenejsia a svoju zodpovednost som davno prijala
aj nasledky - a boli strasne

preto nikdy viac, ani keby to bol Pan Dokonaly, ani keby mi nukal luxusnu jachtu

nie, uz mam na to svoj vlastny nazor a viem, co to obnasa, ze VZDY sa za to zaplati nejaka cena a to skor ci neskor

nema to vyznam

Mariola

Maoam , ja to beriem ... Niekedy robíme veci , ktoré ako by išli mimo nás , a nie sme schopní ich zmeniť ... Raz robím blbosti ja , inokedy ty :-) Nikdy nevieš čo ťa stretne , čo ťa posunie ďalej ...
Ty si sa poučila , ja to možno urobím onedlho ...A možno nebudem musieť ?

Maoam

a este dodam: zaplatila som za to nepredstavitelne vysoku cenu a velmi bolestivu, dlhorocnu, len tolko ak by sa nasiel niekto, kto by mi na krk zelal bozie mlyny: uz ma davno zomleli a prijala som to vsetko, aj ked ten 'trest' bol nepredstavitelne kruty

Maoam

Mariola, stalo sa mi to len raz a myslim, ze prvy a posledny, na svoju obranu poviem, ze z mojej strany slo o uprimnu lasku, bohuzial som bola cely cas hnusne klamana a vyuzivana, ci vlastne zneuzivana. Nie som na seba za to vobec hrda, moj pripad bol pripad tej milujucej, nic netusiacej...:-(
a dolezite: nemala som z neho nijake vyhody, ziadne peniaze, ziadne uprednostnovanie, dohodenie prace alebo cokolvek taketo, len aby sme mali jasno.

Mariola

Asi ,preto že som so ženatým mužom inej ženy nespala , tak to neviem pochopiť tak ako vy :-)))
U mňa určite nejde o prachy , ja viem žiť veľmi skromne , keď je to nutné ... Toto určite neriešim . Finančná situácia sa zmení pre neho , vtedy bude môcť odísť , ak bude chcieť , alebo budem chcieť ja , aby odišiel . Ak teraz však zistím , že funguje s ňou , poletí skôr , a bude mi jedno kam ... Ale ja teraz nemám dôkaz , že to tak je ! Ja teraz žijem v tom , že s ňou skončil , a fungujeme ako rodina . Že sa spamätal , je milý , pozorný ... Trápi ho , čo urobil ... Ak prídem na to , že to tak nie je , sama mu odnesiem kufor na jej adresu !

Laurina22

Mozno byt milenkou mi malo ukazat tu druhu stranu manzelstva...Viem,co mi rozpraval dotycny...A ako sa spraval.Preto ak ja pridem manzelovi na neveru,v tom momente konci.

Maoam

pre niektore zeny je zabezpecenie, komfort a veci s tym spojene na 1. priecke

vsetky podvadzane manzelky, ktore poznam, su pre toto so svojimi chlapmi a pre to, aby si toto udrzali a neprisli o to, su nadalej schopne s nimi spavat

Mariola, v zivote su dolezite len dve veci: tvoje zdravie a tvoje osobne stastie, ked mas deti, tak este tie

nic ine

zapredat vlastnu dusu a srdce za prachy si neviem predstavit, to by som bola smutna sama zo seba :-((

Laurina22

A opat sme pri peniazoch

Pamataj si Mariola,ked podvedie raz,podvedie opat.

Ak ti nevadi,ze ho strka kade tade a rozprava inej zene ako ju miluje,tak je to smutne.