chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
on vtedy vyuzil moju situaciu, moju vtedajsiu momentalnu slabost a tak ma dostal
za normalnych okolnosti by nemal sancu
on presne vedel, co robi - ja nie, ale teraz som starsia, skusenejsia a svoju zodpovednost som davno prijala
aj nasledky - a boli strasne
preto nikdy viac, ani keby to bol Pan Dokonaly, ani keby mi nukal luxusnu jachtu
nie, uz mam na to svoj vlastny nazor a viem, co to obnasa, ze VZDY sa za to zaplati nejaka cena a to skor ci neskor
nema to vyznam
Maoam , ja to beriem ... Niekedy robíme veci , ktoré ako by išli mimo nás , a nie sme schopní ich zmeniť ... Raz robím blbosti ja , inokedy ty :-) Nikdy nevieš čo ťa stretne , čo ťa posunie ďalej ...
Ty si sa poučila , ja to možno urobím onedlho ...A možno nebudem musieť ?
a este dodam: zaplatila som za to nepredstavitelne vysoku cenu a velmi bolestivu, dlhorocnu, len tolko ak by sa nasiel niekto, kto by mi na krk zelal bozie mlyny: uz ma davno zomleli a prijala som to vsetko, aj ked ten 'trest' bol nepredstavitelne kruty
Mariola, stalo sa mi to len raz a myslim, ze prvy a posledny, na svoju obranu poviem, ze z mojej strany slo o uprimnu lasku, bohuzial som bola cely cas hnusne klamana a vyuzivana, ci vlastne zneuzivana. Nie som na seba za to vobec hrda, moj pripad bol pripad tej milujucej, nic netusiacej...:-(
a dolezite: nemala som z neho nijake vyhody, ziadne peniaze, ziadne uprednostnovanie, dohodenie prace alebo cokolvek taketo, len aby sme mali jasno.
Asi ,preto že som so ženatým mužom inej ženy nespala , tak to neviem pochopiť tak ako vy :-)))
U mňa určite nejde o prachy , ja viem žiť veľmi skromne , keď je to nutné ... Toto určite neriešim . Finančná situácia sa zmení pre neho , vtedy bude môcť odísť , ak bude chcieť , alebo budem chcieť ja , aby odišiel . Ak teraz však zistím , že funguje s ňou , poletí skôr , a bude mi jedno kam ... Ale ja teraz nemám dôkaz , že to tak je ! Ja teraz žijem v tom , že s ňou skončil , a fungujeme ako rodina . Že sa spamätal , je milý , pozorný ... Trápi ho , čo urobil ... Ak prídem na to , že to tak nie je , sama mu odnesiem kufor na jej adresu !
suhlasim Laurina, aj u mna je to tak
pre niektore zeny je zabezpecenie, komfort a veci s tym spojene na 1. priecke
vsetky podvadzane manzelky, ktore poznam, su pre toto so svojimi chlapmi a pre to, aby si toto udrzali a neprisli o to, su nadalej schopne s nimi spavat
Mariola, v zivote su dolezite len dve veci: tvoje zdravie a tvoje osobne stastie, ked mas deti, tak este tie
nic ine
zapredat vlastnu dusu a srdce za prachy si neviem predstavit, to by som bola smutna sama zo seba :-((
Asi je to smutné , ale životje sviňa :-(