Viete poradit?
Male sikovne auto do mesta pre zenu
system
ja nejazdim opatrne, ci jadzim? :D
neviem, nesetrim to auto, no jazdim skor predvidavo.. tj. ak nie je sucho a prazdno na ceste, tak jazdim pomalsie ako je MPR pochopitelne, al ak je sucho a prazdno, tak aj 2*MPR :) cize neviem.. rychlost je len jeden faktor (to je odpoved na dodrziavanie predpisov a dokazal by som ti vyargumentovat aj to ze predpis sa nie vzdy rovna bezpecnosti, v zneni ze obmedzenie je priserne zbytocne..). ale to je jedno.
havarijna preto, ze ak mi niekto spravi skodu na aute a zdrhne (co je na Slovensku narodny sport a ked malo auto 3 dni, niekto sa podpisal na laku a ked malo o par dni viac (neviem kolko, lebo na spine to nebolo vidiet) uz do auta otrel dvere na parkovisku). cize musim kupit fixku atd..
viem si predstavit, ze niekto spravi na parkovisku aj vyssiu skodu a zdrhne...
i ked neviem ci nepokryva nieoc z tohto prave aj PZP..
ale ja to beriem tak, ze ak sa s tym autom niekde vysypem a rozšalatim ho, tak si kupim nove :D a to nie preto, ze mam neobmedzene zdroje, ale preto, ze pravdepodobnost mojej chyby je nizka - a to aj napriek tomu ze idem do zakruty 200kmh.. myslim ze mam odbreho anjela strazneho ;)
no ved povec ake to je auto ? :D sa tajis ako keby si bol jediny na slvoensku s takym a hned by sme vedeli o koho ide :D inac, nemam prehlad kolko sa plati poistka havarijna viem ze povinna nie vela teda podla auta ovsem pri 2.0 do 200 € (mozno aj prehanam) ale havarijna stoji dost. a podla mna je zbytocna. teda ja mam uz skoro 3. roky vodicak a musim poklopat (ako sa vravi) este som nemal ziadnu nehodu tj ( keby som platil 500 € rocne na havarijnej prerobil by som 1500 € coz si myslim ze keby som niekde nadrbal za tie 3 roky tak skoda by mozno ani nebola vecisa nez 1500 € . ak natrieska niekto do teba hradi ti skodu on z jeho povinnej poistky. takze podla mna chodit opatrne dodrziavat predpisi a potom je havarijna naprd. .... zase ak by som si kupil nejake nove auto drahsie cca nad pol melka tam by som uz realne uvazoval o havarijnej.
system
nestalo 2 miliony :D
mozno tak 1/3 z tej sumy aj s plnou nadrzou :P
cize ta poistka je asi aj tak dost prestrelena, ale ja to auto asi nechcem viac ako 2-3 roky, cize potom ak chces ;) tak ti to predam :D
toyota yaris:)
inac laurina uz si sa rozhodla pre nejaku kaaru ? :P poradim ? :D:D:D
japonec 2 liter moze stat tiez ako X6 ;) :D no kd mas 2 melonove auto tak sa necudujem :D ale ked nejake 6 rocne tak uff, za 3 roky s takou poistkou ho preplatis :D
tak ten som nevidel :D
dobre to je ?
parchanti :D