Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako vyrast...

Kerama :-)

Ahojte vedeli by sme mi pomoct? :-) Mam 13 rokov a uz asi 2 roky mam 158 cm. Som najnizsia z triedy. A moji spoluziaci maju este nizsich rodicov od mojich a stale som moc nizka. Dost mi to vadi lebo ked nerastem to znamena ze som trosku zavalitej postavy. Dakujem vopred za rady :-)

kreveta

Potvrdzujem ze vyska je dana len a len genetikou, a netreba len hladiet na to akych vysokych mate rodicov. Moja mamka ma 162, tatko 180 a ja mam 177, nikto v rodine vyssi ako 180 nie je, tak neviem kde som to nabrala :)
Jediny sposob ako tomu mozte napomoct je viac spat. Rastovy hormon sa vylucuje najma pocas spanku, a je preukazane ze ak clovek viac spi, podpori tym rast, tie 3-4 cm sa tym daju ziskat.
Tak sup do postele ;)

Krpeec

výška je daná genetikou a TAKMER nijako sa nedá ovplyvniť... ja som chlapec, mám 18 rokov a mám 169cm a moja priateľka nemá ani 150cm!!! a vedieme plnohodnotný život :-) výška nieje všetko...

alusinka

mala vrtka, dobre... vari :)))
Dievcence, ja mam 172cm, moj priatel ma cca o 5-8 cm menej, tak ked idem s nim niekam do spolocnosti, tak vysoke topanky u mna nehrozia.. uz to vidim aj tak, ze na nasu bliziacu sa svadbu, budem musiet ist v nejakych balerinkach, aby moj chudak chlap, pri tanci, ci bozkavani, nemusel stat na spickach... :0)) to, ze mate o par cm menej je vyhoda, vam aspon nerobi problem nejakym sposobom "vyrast" ... No pre nas vyssie topanky na znizenie zial este nevynasli :))

A ako vravi moja babka, hlavne ze sme zdravi, a ze sa mame radi :))

mifor

Nikinka, to si pekne napísala, že si spokojná s tým, čo máš. Neboj, máš ešte len pätnásť, tak ti určite nejaký ten centimetrík ešte pribudne. Ja mám ešte o päť centimetrov menej a ako 32-ročná samozrejme už žiadnu šancu narásť.

nikinka

jaj ja mam 15 a mam takysto iba 150 cm som chudocka ale nechcem pribrat teda len na urcitych miestach ale zeby as tak prirbat tak to nie lebo by to bolo smiesne malucka a tucna jjajaj ani na to nechcem misliet ved do osemnasky este mam 3 roky casu preto sa nebojim ked priberiem priberiem ked vyrastiem vyrastiem ja som spokojna stym co mam a dakujem za to bohu

anomiss

ahojte tak ja by som chcela velmi vyrast mam len 150cm a mam 17 rokov toto uz neni normalne velmi by som chcela vyrast vsetci sa mi vysmievaju ze som velmi malicka vie mi niekto pomoct prosiiiiiiiim velmi chcem vyrast aspon na tie 160cm prosiiiiiim