Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako vyrast...

martina022

a ešte vy 15 ročné: čo sa plašíte, veď telo rastie do dvadsiatky, vo vašom veku by ma iné veci trápili

martina022

podla mňa my - malé to máme lepšie ako tie vysoké. Môžme nosiť vysoké opatky bez toho, aby sme prevýšili okolie, môžme chodiť pekne vystreté, nehrozí nám, že budeme prevyšovať partnera a vraj chlapom sa páčia nízke ženy, chcú nás ochraňovať a cítia sa pri nás "chlapskejšie" :) ..a navyše nízki ľudia žijú dlhšie;)
Veď aj taká Kylie Minoque, Natalie Portman, Shakira, Longoria, Olsenky, Duffy, Fergie atd atd majú všetky pod 160 cm... a je to úplne normálne, je nás vela. A napr. skoro všetky azijčanky sú pod 160. Jediná naša nevýhoda je, že nikdy z nás nebudú modelky:D Ale osobne o to ani nestojím:)

sona22

Ja mam 160 cm a 25 rokov a som spokojna. Akože mohla by som mať aspoň 165 ale s tým nič nenarobim tak som spokojna. Dam si vyššie topanky a hneď mam aj 165 :-)

kaciatko_7

mate vy problemy, mat tak vase...ja mam 168 cm a mam 20 rokov a som spokojna... este som nevidela zeby sa z nejakeho jedla dalo vyrast... hormony tiez brat nechcete o operaciach ani nehovorim, tak naco tato tema? co cakate ze vam druhi poradia? a v konecnom dosledku ani nevidim v com vam maju druhi poradit, ked vysku mate normalnu

Laco24

čo som to tu tak prešiel tak všetci čo písali že by chceli podrásť majú okolo 15 rokov, niekedy menej... ved na rastenie máte ešte času dosť ;-) chce to len trpezlivosť :-D a ak vám to naozaj nestačí tak chodte niekedy v 17 ku engdokrinologičke, tá by vám mohla pomôcť... ale mne, čo mám ledva 170 cm pomôcť nechcela, že to je normálne :-D už určite veľa neporastiem ale mne to vyhovuje :-)

hailie

custe.Mam 160cm a 13 rokov a chela by som mat tych 170cm a moja mama ma 165 a tato 170cm myslite ze vyrastiem este?ked clovek rastie v takych casovych intervaloch

zuzic

aha ked to neznamena ze nie si spokojna to znamena ze si spokojna :) ale nie, pokial ja viem tak len tak s cvikmi a takymi vecami urcite prirodzene nevyrasties. ale mas 15 takze este mozes vyrast aj normalne. tie rastove hormony ja neschvalujem.