Cawte,ak poznate nejaky sposob ako vyrast,tak pls napiste.Mam 15 rokov,nie som sidce najmensia ale par cm naviac by sa siklo...Pomoze vsetko ci uz co mam jest,al.ine veci co preto robit...
DIIIKY:)
XXXXXXXX
Ako vyrast...
ale jejda..kazdy chce vzdy to co nema tak co je na tom,ze chcem byt vyssia..moja sestra ma 176 a mne sa to paci..tak preco by som nemohla do tohto fora napisat,ze chcem mat aspon 170..to neznamena,ze nejsom spokojna s tym aka som vysoka
touareg_girl ok ja som ti len chcela povedat ze mozes byt spokojna. som nizsia od teba a pritom si mylsim ze mam dobru vysku. nevyhladavaj problemy kym nepridu samy. bud spokojna mas najlepsiu vysku a o vahe ani nehovorim len tak na zelanie aj tak nevyrasties to sa neda
ujo denz:D
skoda,ze sa aj iq neda natiahnut......
oukej ja sa nehadam :D..ja som len myslela,ze tych 170cm by sa mi viac pacilo..vsak o to tu ide v tomto fore o to,ze chceme byt trosku vyssi..ved aj mini uplne hore pise,ze nie je najmensia,ale,ze par cm naviac by sa zislo..ja si myslim o sebe tiez,ze by sa mi par cm naviac zislo..ja len diskutujem..:)
sak to ti mifor napisala. to je akurat neviem co este chces, mas akurat vysku si chuda co ti este chyba? nechapem ta keby som mala tvoje miery bola by som stastna vaz si co mas
ale ja to nemyslim tak,ze priemerna,ale primerana proste,ze taka normalna stredna vyska cloveka..ani nizky ani moc vysoky taky akurat
Moja zlatá, priemerná výška u žien je asi 165cm.
ved ja som celkom spokojna ako..ale mohla by som mat takych 170..aspon ved to je podla mna taka priemerna vyska .nie?
touareg_girl, neblbni, mas dobru vysku. a mozno este trochu vyrasties. tyce do noh, hormony... to ti za to nestoji ani keby si mala 150 cm.
Ahojte..ja by som tiez este chcela trosku povyrast,pocula som o tych rastovych hormonoch a tiez sa vraj da zistit z rontgonu-z rentgenu..-no proste z rengenu(neviem ako sa to pise :P)kosti,zo stvca na kolene,alebo tak,ze kolko este vyrasties.Ja budem mat zachvilu 15 a meriam okolo 166cm vaha 40 som chuda to hej,ale chcela by som byt vyssia aspon 170 mat :))))) ..lenze po menzese sa vraj uz moc nerastie a rastovy hormon vraj moze sposobit rakovinu.Chcela by som zistit,ze kolko este narastiem podla toho rentgenu kosti :)inak vacsina z rodiny je vysoka..lenze ta druha polka je mensia :P..ale vraj je individualny aj ten rast este po menzese,ale zase je tu aj ta genetika hmm..ja som nakoniec rozmyslala aj o tych tyciach do noh,ale vraj to dost boli..samozrejme,ze by som si to dala az niekedy po 18-tke a nie teraz,ale aj tak este uvidim kolko povyrastiem...a neviete mi niekto nieco poradit na rast menej drastickym sposobom?prossiiim :D