Ako vyrast...

1pravda0

ahoj mifor ja mam vysku 146cm a cem mat aspon 150cm alebo keby to slo tak 160cm bi ma potesilo ale ja som rada ze nesom jedina co ma vysku 146cm

30stm

ja mam 16 a 172cm tiez by som uvitala este trosku vyrast, ale moje kamaratky su o dost mensie a ked si chcem dat opetky tak pri nich vyzeram dost divno a okrem toho mam spoluziacku ktora ma 180cm a ona je s toho hotova pretoze vsetci dokonca aj chalany su od nej nizsi a city ssa potom trapne a ona by urcite radsej privitala tych vasich 160cm:D:D

Pa3

Mám pomaly 17 rokov som nízka maličká mám 158cm.. a vobec nevyzerám an svoj vek dost ma to serie pretože veľa ľudí mi to vyhazduje na oči ked idem s frajerom polka ľudí si myslí že sme súrodenci ..:/..Neverím tomu žeby som už mohla vyrásť anšla som liek Super-Growth ale neviem či ho maju na Slovesku a stojí dosť veľa .. čo mám robiť.. ako som silná ale toto je už moc .. ma to prekonáva dakedy sa mi enchce ani vonku íst :/

janny

Mam 13 Rokov A mam 160cm je to dobre alebo zle ......v Skole chlapcy maju nektory viac ako 165 cm najvisy je 13rocny 175 cm

AdamKrt

Jenek:

ani nad tym neuvazuj, ako o metode. To bol priklad, ze keby doslo napr. k poskodeniu mozgu, tak sa mozu hladat nove cesticky a MOZE dojst k nejakej necakanej reakcii. Trebars rastu. Ale to je vazne nahoda.

Napr. istej starej bezzubej babke, co mala cez 90 rokov sa stalo, ze jej zacali rast nove zuby... Nieco to v mozgu spusta. Takze ist to ide, len sa nevie preco k tomu dochadza a ako to vyvolat umelo.

Jenek

AdmaKrt,
myslis,teda,ze by sa nejakym urazom dal dat do pohybu rast??...hmm..cital som,ze v Kanade jedna holka este zacala rast...len skoda,ze tam neboli napisane priciny...
Opaeraciu - to lamanie kosti moc neuznavam - ako iste to pomoze,ale to by som asi nikdy neurobil.
A to s tym zmensovanim sa v starsom veku..hmm.snad sa tomu da predist cvicenim..Inak skusal som aj vela jest - ale po pravde som len pribral a to som bol dost stihly...TEraz mam 56 kg,

AdamKrt

Jenek:

33r a vyrast ? No ak nebudes mat uraz mozgu a neposkodi sa Ti, zeby sa omylom nieco take spustilo, tak asi iba takto ano.

Pripadne, ak pojdes na operaciu, dolamu Ti nohy a potom budes mesiace lezat a ako sa budu kosti zrastat, budes mat nasadeny mechanicky fixacny strojcek, ktory bude kosti oddalovat. Vtedy by si vyrast mohol.

Cvicenie - skor, ak naberies hmotu, mozes sa este zmensit. S vekom sa clovek trosku zmensuje, ako rednu kosti, ohyba sa, deformuju sa stavce atd.

Jenek

mam 33 r. a vysku asi 158 cm - ale verim,ze mozem este pirodzenovu cestou vyrast...hmmm...nejakym cvicenim a spravnou zivotospravou..

rusty123

ja som chalan a mam 175 , mam 18 rokov.....
ale je to zvlastne , prestal som rast v 15 rokoch , a u muzov by sa malo rast podstatne dlhsie ako u zien , asi do 18-19..
myslite si ze este narastiem ?.... :-(
zda sa mi to dost malo na \"muza\"