Cawte,ak poznate nejaky sposob ako vyrast,tak pls napiste.Mam 15 rokov,nie som sidce najmensia ale par cm naviac by sa siklo...Pomoze vsetko ci uz co mam jest,al.ine veci co preto robit...
DIIIKY:)
XXXXXXXX
Ako vyrast...
ja mam 15 a asi 158 alebo 157.Som rada,že som taká malá.Aj keď, bola by som rada,keby som vyrástla aspoň na 163 ale keď aj nie, nevadí.Malých ľudi je málo,takže sú vynimoční :) A veľa chalanom sa páči, keď majú takú malú holku.Napriklad môj chalan má takmer 2 metre a sme spolu zlatí :) každý nám to hovorí.Takže nízke baby,hlavy hore!!
Cauko...Mam 15r a 167cm a chcel by som mat aspon takych 180cm.Kedze nemam najvyssich rodicov tak sa obavam ze sa zastavim na nejakych 175 co je pre mna neuspokojive. Snazim sa viac natahovat a viac jest zeleninu,mlieko a taketo veci.Zaposledne 3 mesiace heh som to dal o 1cm :D sice sa z toho smejem ale aj to je pokrok.dufam ze to takto pojde dalej.Plus rozmyslam ze by som mohol zacat s tymi cviceniami.Noa tie by ste mi mohli poradit vy...Diky vopred. :)
tiez by som chcela narast ale mam uz 18 rokov a 160cm tak s tou vyskou sa uz asi vela nezmeni
Cvičenie ti určite pomôže ale neviem do akej miery. Napríklad cvičením chrbtových svalov sa ti svaly podpierajúce chrbticu zvetšia a tak sa chrbtica natiahne.
Cvičením už mnoho ľudí narástlo, napríklad Frank Whittle(vynálezca prúdového motora), ktorý sa chcel dostať do letectva a jediné čo mu chýbalo bola výška. Začal cvičiť podla Maxa Oldinga a podarilo sa mu vyrásť asi o 7cm.
Presne tak ved nikde nieje napisane ze kolko ma clovek vazit a meriat a tak skoda ze vzdy chceme to co nemamexi xi xi.Jasne teraz som uz dospela uz mi je to jedno ked som bola v puberte tak ma to stvalo teraz uz vobec nie aj opatky si je mi to fuk len som chcela povedat tym co chcu vyrast ze to nemaju take zle je pravda asi ze skor su ludia nizssi ako vyssi takze to maju ok a hlavu hore pripadne mate plus mozete si dat stale stekle a budete vyssie no mi vyssie uz nizssie nebudeme vobec a u chlapcov vsak to tiez nevadi :O)
nikuska3, každý je aký je, kašlať na to čo si vravia ostatní :)
A naopak to nepojde ja mam 178 cm ale uz mam 27 rokov ako by som sa zmensila?aspon o 5 cm? Budte radi ze ste nizske ani vysoke to nemaju lahke hnet kazdy na nich ukazuje prstom pozri aka zirafa no je do priserne no teraz uz nie mam vsetkych na haku ale ked som bola v puberte mi to strasne prekazalo
lokome :DDD to už asi nepôjde :)))
samozrejme za predpokladu ze ste stale vo vyvine :P
dostatok spanku, nefajcit, nepit! rada od mojho doktora :)