zamilovaný list

lulu22

presne ako píše vinea, list je hmatateľný, kedykoľvek si ho môžeš prečítať..ja vždy, keď mám takú nostalgickú náladu, čítam si tie listy, krásne :) to je také isté, ako keď si pozeráš staré fotografie, nie ako teraz, všetko je v pc a maily a smsky sú strašne neosobné!

tak držím palce, potom daj vedieť, či zareagovala a ako zareagovala.

a jasné, facebookovanie nie je neresť, teda pokiaľ tam nie je človek viac ako s partnerom :)

unreal

ja sa bojím skôr toho že niekto kto má lichôtky skoro stále to zoberie detsky/všedne.
ale tak kvôli nej to určite stojí za výskušaie, a keď to nevyjde tak sa jej už radšej na oči neukážem, asi by som sa prepadol od hanby :P

vinea

Tak Ja som zamilované listy dostávala a ver...nič sa im nevyrovná))
Lebo sms...e-mail nie je aspoň podľa mňa tak intímny osobný..ako ten list
Ten si môžeš chytiť, poťažkať, dotýkať sa ho, privoniať k nemu, priložiť si ho, je hmatateľný, môžeš ho aj pobozkať))))) atd atd...takže urob to a podľa jej reakcie uvidíš, či sa jej to páčilo alebo nie, čo to s ňou urobilo :)

unreal

jasné, veď ja si nejak nemyslím ani že by ju to zaujalo.
facebookovanie no, nie je to nejaká extra neresť podľa mňa. hlavne keď ona je naozaj veľmi inteligentná a sčítaná, má prehlad a okrem toho je aj krásna :)

lulu22

no keď ju takto opisuješ, nevadilo by ti, keby stále facebookovala?
Ale za vyskúšanie nič nedáš, ak si odhodlaný, tak to vyskúšaj. Musíš ale rátať i s odmietnutím!

unreal

Skúsim asi :) Ale myslím si že fakt nie som typ ktorý by chcela. Som hrozne plachý introvert tak neviem ako inak zaujať.

k tým sociálnym sieťam no, viem že ona to dosť miluje a je to taký ten populárny typ čo má určite veľa nápadníkov. naopak ja tam ani nie som zaregistrovaný :)

lulu22

jeeej, to by bolo krásne, keby som ja dostala taký ľúbostný list :)
ak je romantická duša, tak to určite nezoberie zle. ja nemám napr. rada také tie "vzťahy" a prejavovanie náklonnosti na soc.sieťach. a taký list by ma potešil viac. Veď za skúsenie nič nedáš!
Ja som kedysi dostávala krásne listy od môjho priateľa, bol na vojne a jeden mi poslal krásny, celý zrýmovaný :)