myslíže si že je vhodné poslať takýto list, v dnešnej dobe ak chcete dať najavo svoje sympatie? myslím obyčaný list poštou s prejavením náklonnosti.
Inak jej to neviem dať najavo, ale bojím sa že to zoberie zle. že to zoberie ako detský prejav.
zamilovaný list
presne ako píše vinea, list je hmatateľný, kedykoľvek si ho môžeš prečítať..ja vždy, keď mám takú nostalgickú náladu, čítam si tie listy, krásne :) to je také isté, ako keď si pozeráš staré fotografie, nie ako teraz, všetko je v pc a maily a smsky sú strašne neosobné!
tak držím palce, potom daj vedieť, či zareagovala a ako zareagovala.
a jasné, facebookovanie nie je neresť, teda pokiaľ tam nie je človek viac ako s partnerom :)
ja sa bojím skôr toho že niekto kto má lichôtky skoro stále to zoberie detsky/všedne.
ale tak kvôli nej to určite stojí za výskušaie, a keď to nevyjde tak sa jej už radšej na oči neukážem, asi by som sa prepadol od hanby :P
Tak Ja som zamilované listy dostávala a ver...nič sa im nevyrovná))
Lebo sms...e-mail nie je aspoň podľa mňa tak intímny osobný..ako ten list
Ten si môžeš chytiť, poťažkať, dotýkať sa ho, privoniať k nemu, priložiť si ho, je hmatateľný, môžeš ho aj pobozkať))))) atd atd...takže urob to a podľa jej reakcie uvidíš, či sa jej to páčilo alebo nie, čo to s ňou urobilo :)
jasné, veď ja si nejak nemyslím ani že by ju to zaujalo.
facebookovanie no, nie je to nejaká extra neresť podľa mňa. hlavne keď ona je naozaj veľmi inteligentná a sčítaná, má prehlad a okrem toho je aj krásna :)
no keď ju takto opisuješ, nevadilo by ti, keby stále facebookovala?
Ale za vyskúšanie nič nedáš, ak si odhodlaný, tak to vyskúšaj. Musíš ale rátať i s odmietnutím!
Skúsim asi :) Ale myslím si že fakt nie som typ ktorý by chcela. Som hrozne plachý introvert tak neviem ako inak zaujať.
k tým sociálnym sieťam no, viem že ona to dosť miluje a je to taký ten populárny typ čo má určite veľa nápadníkov. naopak ja tam ani nie som zaregistrovaný :)
jeeej, to by bolo krásne, keby som ja dostala taký ľúbostný list :)
ak je romantická duša, tak to určite nezoberie zle. ja nemám napr. rada také tie "vzťahy" a prejavovanie náklonnosti na soc.sieťach. a taký list by ma potešil viac. Veď za skúsenie nič nedáš!
Ja som kedysi dostávala krásne listy od môjho priateľa, bol na vojne a jeden mi poslal krásny, celý zrýmovaný :)