myslíže si že je vhodné poslať takýto list, v dnešnej dobe ak chcete dať najavo svoje sympatie? myslím obyčaný list poštou s prejavením náklonnosti.
Inak jej to neviem dať najavo, ale bojím sa že to zoberie zle. že to zoberie ako detský prejav.
zamilovaný list
Unreal
ako vidis z reakcii, my dievcata radi dostavame lubostne listy, ked su pisane uprimne, lebo to sa vzdy pozna, ak svoje sympatie vyjadris jemne s citom, urcite ju potesis a ak nema nikoho, odozva by mohla byt kladna ak je po citovej stranke taka ako ju opisujes, mozno ze ma vela napadnikov cez net, ale to neznamena, ze si nevyberie prave Teba, aj ked na facebook nechodis, zelam Ti, aby si si ju listom naklonil a ak aj nahodou nie, lebo vsetko sa moze stat, nemusis sa prepadnut pod ciernu zem, za nezne city sa nemame co hanbit, tak vela stastia
gramatika? no keď píšem aspoň trošku sústredeno tak mi celkom ide :)
inak ďakujem všetkým za príspevky.
kraje listu resp papieru som obšlahol sviečkou, prišlo mi to také zaujímavejšie.
pre mňa je ešte horšia asi ako negatívna reakcia reakcia žiadna. totiž čakanie vie byť pekne sklučujúce a nepríjemné. ešte horšie ako samotná zlá odpoveď. úplná lahostajnosť je vrahom.
ráno schránku mááám plnú zaľúbených listooov
rád ich dostávam, všetky sú však o tom istom
chystám sa každý deň, že im na ne odpíšem,
tým mladým žabám...odvááážnym...
a teraz vážne, dostala som vela zalubenych listov a vsetky ich mam odlozene :) a je to uplne ine ako sms dostat ci mail.
neviem ti poradit ci ano ci nie, v kazdom pripade je to risk, ale ak ti za to stoji a veris ze ta nezradi a neukaze to vsetkym a nebude si robit z toho srandu...co tak kyticka s jednoduchym listockom a zalubenym odkazom?
skutočne si myslím, že takýto list je veľmi pekné a silné gesto ako niekomu ukázať, že skutočne o neho stojím. Bohužiaľ, v tejto dobe sa takýchto veci nedočkáme, ľudia si takéto veci zverejňujú po sieťach a mne to príde dosť falošné, ak potrebujem 100 ďalších ľudí aby vedelo čo cítim. Nie je to osobné, skôr hrané.
Určite choď do toho, kiež by sa aj mne pošťastilo namiesto šťuchancov alebo správ na FB mi prišiel list =D.
Len si daj záležať na pravopise...
moja spoluziacka raz dostala lubostny list a doniesla ho do triedy. si vies predstavit, co sa tam asi dialo.. ale pokial to napises pekne a nie nejakymi zhavymi metaforami, malo by to byt ok :)
určíte jej ho napis ;)
ak by sme sa spytali nasich rodicov, alebo starych rodicov, tak by nam ukazali malu bednicku takychto listov.
Co ukazame MY nasim vnukom ?
facebook link?
alebo emailovu historiu?
pochybujem ze to bude este dostupne za 20-40 rokov :)
virtualita je fajn, ale ma iste fascinujuco kozmicky giganticke nedostatky...
jeeeeej:)) ja by som bola nadsena:) je to take romanticke a zlate;)
veci ako stuchnutie na fb vobec neberem vazne, mozno ked sa chcem hrat:D a je to trapny pubertacky sposob...smska potesi, raz za cas ze si spomenie a tak, ale nic sa nevyrovna listu...u mna 100% ano:)
PS: aj o mne si ludia myslia ze som moderny, fb typ...a neni to pravda som za romantiku:)
no ja nekopírujem píšem len z vlastnej hlavy :)
nie je to však nejaké písanie že "toto sa mi nepáči to prepíšem/zmením", píšem do radu ako mi idú myšlienky.
len či to pre ňu už predtým nespravilo xy :)
Ak by to bolo napísané jednoducho a z úprimného srdca a nie nejaké kvetnaté "umelé" verše skopírované z nejakej knihy...tak to by bolo niečo krásne :-). Ja na jej mieste by som sa asi zbláznila od radosti, že niekto niečo také spravil pre mňa :-)