myslíže si že je vhodné poslať takýto list, v dnešnej dobe ak chcete dať najavo svoje sympatie? myslím obyčaný list poštou s prejavením náklonnosti.
Inak jej to neviem dať najavo, ale bojím sa že to zoberie zle. že to zoberie ako detský prejav.
zamilovaný list
unreal nie vsetky su take,ze stoja o dravcov.hmm ale mas pravdu.Je to tak asi v prirode dane,ze zeny pritahuju silni chlapi..Lenze ti su casto nedostupni alebo ich sklamu a potom vedia ocenit aj dobrych ,ktori si zeny vazia:-) Ty ju poznas,vies aky je to typ dievcata..Mozno jej to bude pripadat mile..ja naozaj neviem.Co keby si sa ju snazil stretavat? a vzdy jej nieco pekne povedal?pomohol s niecim?Zavolal na kavu?Uvidis ako bude reagovat..Ja neviem, list este s obhoretymi okrajmi...Ono je to pekne,ale ked to bude neopatovane.Tak ta caka velke vnutorne ponizenie a ju natlak.Aj mne sa uz podarilo napisat zufalu sms:-)A teda hanila som sa..
sway, bola moja spolužiačka. ok ja sa cítim ako zúfalec v podstate.
a teraz už naozaj neviem čo mám robiť, som smutný a poriadne mi to zamotalo hlavu.
ženy nestoja moc o zúfalcov čo píšu listy, hladajú si skôr dravšie typy a nie takých sralkov ako ja.
to je nanešťastie pre mňa pravda...kto sa bojí nech nechodí do lesa.
hej chápem. myslíš to tak že sa zhodím sám pred sebou a pred ňou resp že sa zhodím aj globálne voči okoliu...že sa to roznesie?
a čo je podľa teba vhodnejšie? ja už s ňou do školy nechodím, mám do nej vraziť na ulici/nenápadne zistiť kde dnes večer tancuje alebo tak? lenže to všetko sú pre mňa dosť ťažké činy.
človek s inou (lešpou) povahou to ťažko pochopí, to beriem.
unreal ale blbost,nevypustaj ju z hlavy.Len taky list e silna kav na sposob zoznamenia.Ja by som si o chalanovi pomyslela,ze je zufaly,ked ma ani poriadne nepozna a nieco taketo z neho vylezie..Nie som rada zla na ludi,ale tiez sa nerada pretvarujem.Cize ak nie si jej typ,bude to pre nu neprijemne,lebo nebude vediet ako sa ma k tebe spravat.A pravdepodobne sa zacne vyhybat.Mne sa list zda na zacitok moc natlakovy..Ved pises,ze ani ty ju dobre nepoznas.Mas ju zidealizovanu,co takto sa s nou skusit skamaratit?A ak tvoje city este viac rozpali,moze prist aj pekny list :-)
jasne, treba sa vyjadrit, aj za cenu sklamania a zomiesnenia, preotze potom hrozi, ze si budes do (konca zivota? asi nie, ale velmi velmi dlho, roky) vycitat ze si sa o to nepokusil..
nemas co stratit :) ak sa jedna o "poslat, ci neposlat?"
ale pokial vymyslis opatrnejsiu strategiu ako tu uz nactrli, tal tam sa situacia dramaticky meni..
ono to je tak že raz nám jeden spisovateľ vravel že keď chcel zbaliť najkrajšie dievča posielal jej anonymne do poštovej schránky básničky. to dievča sa nejak dozvedelo že je to on, spýtala sa ho či je to on kto jej posiela tie kraviny. odpovedal že áno...chodili spolu a vzali sa.
druhá strana príbehu bola aj že sa potom rozviedli, to je však už o inom :)
povedal by som že toto ma tak nejak inšpirovalo.
a sway ma zase odinšpirovala :)
ja si zase myslim, ze ak o niekoho stojis, tak by si sa mal vyjadrit, zeny ti nikdy nebudu same skakat do naruce, pokial nebudes "za vodou".. ale zrovna zamilovnym listom by som to urcite neurobila. moze ta to zhodit.
mal by som ju vypustiť z hlavy ale je to naozaj ťažké.
hmm sway musím napísať že si dosť otočila z môjho pohladu kartu.
s tým byť ďalší v poradí na vyhýbanie, no niečo na tom bude.
jedine že by som list napísal nejak anonymne ale tak to asi nemá cenu.
ale neviem ti napísať aký je to typ ženy. resp neviem to v krátkosti opísať, a môj opis je voči nej možno skreslený to uznávam. počul som aj jednu nepeknú vec ale to sa nerozmazáva a nikto nie je dokonalý.
vlastne nedokonalosť je dokonalá, nie? :P
sway vďaka že si mi schladila hlavu, ja si aj tak myslím že o mňa nestojí/nebude stáť a možno by som všetko tým len viac pokazil.
Unreal v akom si s nou vztahu?Este pockaj,nenechaj sa tu vyhecovat:-) Aky je to typ zeny? Kolko ma rokov? Ja by som to teda neocenila.Bol by si akurat dalsi v poradi,ktoremu sa treba vyhybat..Toto je pekne,ale az ked vies,ze si aj ty jej sympaticky a mate dajme tomu romaticky zacinauci alebo dlhodoby partnersky vztah...