myslíže si že je vhodné poslať takýto list, v dnešnej dobe ak chcete dať najavo svoje sympatie? myslím obyčaný list poštou s prejavením náklonnosti.
Inak jej to neviem dať najavo, ale bojím sa že to zoberie zle. že to zoberie ako detský prejav.
zamilovaný list
jajka001_, ja to chápem :)
škoda že je taká pekná, bez toho by sa určite lahšie odolávalo :)
tam kde ona vidí/videla šmahela tam ja vidím ju :D
nechaj tak, nepis jej list, vyzera to tak zbabelo a čudne, ak ju dobre nepoznas. ine by bolo ak by ste sa uz stretavali a flirtovali. chce to osobny kontakt. prilezitosti je malo, ale ak o nu stojis, musis nieco vymysliet.
nepozeravam romanticke filmy ale par nametov by sa tam mozno naslo :) nieco uletene. to ze si ochotny sa kvoli nej strapnit moze tiez vziat pozitivne. ale musi vediet ze pri tom trpis a nie si v skutocnosti šibnuty :)
neposudzuj ju len podla toho ze sa jej paci smahel. kazdy sa moze mylit :)a vkus sa vekom mení. o rok sa jej moze pacit uplne opacny typ.
sansara vieš z toho mám tak trochu strach skoro ako z obťažovania. bojím sa že by jej to skôr naháňalo skôr strach a že každý ďalší list by v nej len zvyšoval odpor.
sway a tebe sa nepáči šmahel napríklad? :) ja teda nie som žena ale na mňa pôsobí slizko. ale je to pre mňa dosť práve ten velavravný pocit že ja sa jej nemôžem nikdy páčiť, dôležitá je aj fyzická príťažlivosť nebudeme si klamať.
hej slečna nedostupná si myslím že je celkom výstižné, z môjho pohladu. hovorí sa že protiklady sa priťahujú ale ja s touto frázou moc skúsenosti nemám...skôr vrana k vrane.
suma sumárum nemáme spoločný názor na politiku (nie že by to bolo dôležité:)), na hudbu, na filmy tak na polovicu si myslím a pod. mne sa proste páči že je múdra a nie vypatlaná, krásna, v podstate si ju človek s nikým nezmýli, pekne sa smeje a usmieva, pôsobí na prvý pohlad skôr nevinno.
optimista by povedal že sa budeme navzájom dopĺnať a pesimista...no ten by asi nepovedal radšej nič.
unreal hmm ked sa jej paci taky typ ako smahel a vravis,ze aj kamosky ma "tupane" (ona nebude velmi ina,kamosky si vacsinou rozumeju,lebo su si podobne):-) Tusim sa ti paci slecna nedostupna..Ale zas ked si dostatocne vnutorne silny a uvedomujes si negativa,skus to:-)Len nezatrpkni ,ak to dopadne zle.Svet je blaznivy...Mozes si zobrat z toho aj to ,ze ju spoznas a overis si co ju momentalne zaujima.Ci su to peniaze,dobry vyzor a sebavedome chovanie alebo oceni aj tento typ vyznania.Aspon budes vediet na com si..Ale ak sa odmlci,rychlo sa pohni dalej a neutop sa v ziali:-)
jéj, aj ja chcem taký
unreal
...nemyslím si, že by si tým listom niečo pokazil. Nech si každá žena dievča myslí čo len chce, nech sa hrá na akúkoľvek emancipovanú nezávislú sebestačnú atd atd - tak každá sníva o tých krásnych romantických udalostiach veciach, čo sa len v romantických filmoch a zamilovaných knihách odohrávajú a dejú...a tam myslím, že patrí aj dostať napríklad od niekoho zaľúbený list :)
Ak máš možno strach a obavu z odmietnutia, tak sa zahraj na neznámeho ctiteľa ktorý jej bude vyznávať pomaly postupne lásku v listoch
Pošli jej list, v ktorom vyjadríš svoje pocity k nej, to - ako ju vnímaš, čo pre Teba znamená predstavuje, čo k nej cítiš atd atd....no a na konci ak si netrúfaš sa podpísať, tak daj aspoň začiatočne písmeno svojho mena
Na ďalší týždeň jej pošli opäť list, v ktorom jej vyznáš opäť svoju lásku k nej..
Postupne to graduj))) no a keď si už budeš myslieť, že si pripravený vyjsť s pravdou von, tak v ďalšom nasledujúcom liste sa buď podpíš celým svojím menom...alebo jej list odovzdaj osobne :) Nechaj....nech sníva, nech v nej rastie zvedavosť a túžba spoznať toho neznámeho kto jej takýmto spôsobom vyznáva lásku, nechaj..nech sa do Teba zaľúbi aspoň cez Tvoje vyznania...tak sa ľahšie dostaneš do jej priazne, srdca :)
rozhodol som sa že to celé nechám tak a verím že ma to prejde. dostal som sa aj z horších vecí a o dosť.
máš totiž pravdu, list, obhorené okraje...príde mi to ako klišé. na druhú stranu si myslím že by ma nijak neponížila, nemyslím si že by taká bola.
považujem ju za dobrého človeka, hoci má napr také aj tupane kamarátky z môjho pohladu nikdy by som ju tam nekategorizoval.
vieš tá káva a tak. už dávnejšie som s ňou bol napr vonku vtedy som nebol však taký precitlivený z toho a boli tam aj ďalší ludia(kamoši a tak). ja by som jej to bol schopný povedať do očí tak po 6tich tequilách aj do by to zo mňa šlo fakt ťažko.
vieš kto sa jej napríklad páči? napríklad šmahel. ja som k šmahelovi asi tak blízko ako kuba k demokracii. jej priateľov som nikdy ani nevidel ale neverím, neverím že by to bol niekto ako ja.
no a ako to dopadlo s tym ubohym chalanom, co napisal list mojej spoluziacke? odpisala mu. ale strasne vtipne :D a on sa urazil.. a uz nikdy sa neozval, vyhybal sa jej. ja si myslim, ze by si to nemal brat az tak vazne, lebo sa potom fakt mozes citit pod psa, v podstate ti to tu sway vysvetlila.. niekedy je pekne pisat zamilovane veci, ale nie kazdy je ich schopny ocenit. je vhodnejsie to napisat tomu, kto uz prechovava voci tebe nejake sympatie, takto je to krok do neznama..