ahojte študenti:) chcela by som len poradiť, ako sa nezblázniť do štátnic, ako si čo zadeliť a stíhať to bez ujmi na zdraví..aké máte vy skúsenosti s učením na štátnice? stíhate? už ste začali? a vy,čo máte už po nich, ako ste to zvládali?
Ako sa do štátnic nezblázniť
katka, a to si myslis ze to stihnes? ja neviem, ale mam toho tolko ze to nevladzem ani citat, nie si to este vsetko pamatat :(( pomozte ako na to
Ja sa chystam ucit tiez 3 tyzdne. Planujem kazdy den takych 5 hodin, ale nie v kuse.
tiez to mame tak zhrnute.. a co je podla teba intenzivne ucenie?? :-))
kvietok13
ja som statnicovala z troch predmetov v jeden den, tie predmety boli vlasnte okruhy inych predmetov, boli tam zhrnute komplet tri rocniky a ucila somk sa mesiac, ale to uz som bola preucena, podla mna staci tri tyzdne intenzivneho ucenia,ale to je individualne
katka,no v podstate je to z predmetov co sme mali na skole, ale je tam vela veci co vidime prvykrat ..
Vy sa ucite na statnice to co ste sa nikdy predtym neucili? Lebo u nas su statnice z tych predmetov, z ktorych sme mali skusku pocas studia. A tak mam o tom sajnu, aj ked uz som vela zabudla. Ale nie su to pre mna nove veci. Tak to vlastne budem len opakovat. Davam si na to 3 tyzdne.
nech uz je po statniciach :((
chantal.. no ale ako zvladnut tolko uciva?nemyslim si ze tyzden ucenia ti zaruci Ecka.. ucim sa uz tri tyzdne,ale ista si nie som vobec nicim..
ja by som Vam vedela porozpravat o strese pred statnicami, bola som tak mimo ze tyzden pred som nejedla, pol deci acidka denne bol velmi velky problem,. vyfajcila som celu krabicku cigariet, schudla pat kil....boli to bc statnice a ja som ich mamla na same acka
nikto sa ma na ro nepytal ako som to zvladla, iba ja som sa z toho spamatavala dva tyuzden, preto nenechajte sa tak stresovat, je to take iste ako skuska, len je to zavercna, vychutnajte si to aj keby to malo byt na ecka, to niekoho nebude zaujimat a tie eck budete mat pokial sa len jeden tyzden budete ucit...drzim palce, ja mam mgr stanice v juni a tieto rady budem dodrziavta:-)