Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa do štátnic nezblázniť

cooooo

katka to fakt? hodinu denne? no ja som tahala aj osem ku koncu.. bolo toho strasne moc, a po prvom nauceni som to nevedela..az opakovanim sa mi to dostalo do hlavy.. co je pri takom mnozstve pochopitelne

katka...

Ja mam este zhruba dva tyzdne aj nieco, ale absolutne mi nic nejde do hlavy. Viem len jeden premet tak na 50%. Ale to sa ucim asi tyzden len tak po hodinke denne. Ale od zajtra uz zacinam zodpovedne. Je to take tazke sa prinutit. A uz zacinam mat aj stresy z toho.

kvietok13

ahojte, tak ja mam uz za tym.je to obrovska ulava, sice mi nesadla ani jedna otazka, ale o kazdej som mala aku taku predstavu...

katty192

inak, na štátnice som sa učila mesiac a z dvoch predmetov som nevedela ani zaťať, učievala som sa asi od 10 tej rána do 12 večera, ale každý deň som si niekde s priateľmi vyrazila a bavili sme sa na tom, akí sme blbí a vyžmýkaní a zase sme sa išli učiť:) takže smiech, ten vám pomôže

katty192

absolútne neodporúčam ponechať si učivo na posledné dni, radšej dva dni pred už len opakovať, ešte si musíte pripraviť obhajobu diplomovej práce, to chce tiež nejaký čas a to sa robí tieto posledné dva dni, plus sa opakuje

katty192

ak si pri pohľade na otázku na nič nespomeniete, urobte si pomocné kartičky a na tie si napíšte ku každej otázke len záchytné body, tie sa vám dostanú do podvedomia ak si ich len tak preletíte očami, napríklad ráno pri káve a zostanú tam

katty192

nebojte sa, nezbláznite sa, len to nepreháňajte, skutočne nemusíte toho vedieť veľa a skutočne vám budú pomáhať, zbytočne sa nevystresovávajte, nepoviem vám, že je to brnkačka, ale ten rozruch okolo toho je niekedy neprimeraný

katka...

Jejdanenky, ja som robila pocas celeho studia "milion" prezentacii a aj tak mam stale tremu. Statnice su predsa len nieco ine ako obycajna prezentacia na cviku.

kvietok13

mila "jejdanenky",
kto povedal ze je problem postavit sa pred par ludi ako ty hovoris.
Myslim ze nikto sa nenarodil s tym, ze uz robil statnice. A tak je pochopitelne ze nevieme ako bude prebiehat a mame obavu, a tato tema je o tom.