Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa do štátnic nezblázniť

chocholusik

ahojte.
ja to mám zajtra, idem posledná..info mi už nejdu do hlavy, ale von z hlavy...a opakovať nestíham... :o( september to istí..asi sa idem pomodliť..držte palce.
ciao a veľa sily pri učení.ll

qqqqqqqq

jeeej, nestresujte!

ja statnicujem od 29.aprila, mam za sebou uz 2 statnice a teraz sa ucim na odborne a obhajobu, ktore mam buduci tyzden... no a prave na odborne mam najmenej casu (cca 12 dni- a to su 4 predmety)

stiham a pamatam si... lebo musim :) no a na opakovanie mam 2 dni

ja to dam buduci tyzden,pretoze viem, ze som sa ucila a mam na to :)... treba si predsa verit

cheatet

Katty19, sa ti povie, ale ked uz ma clovek take nervy ze sam sebe lezie na nervy, tak tie nervy exponencialne narastaju a su z toho hypernervy. Ale mas pravdu, tie mi k titulu nepomozu, budem sa musiet nejako premoct. Dik za podporu.

cheatet

Preco mi to t u hadze dookola? hmmm...
Ja som si to tiez vyratala, na opakovanie + prezentaciu k obhajobe mi ostanu 3 dni! Sa asi zblaznim!

cheatet

Hviezdička Gratulujem! Nestraš, ja mam už len 7 dni, a mam pocit ze nic neviem, neviem ani polovicu a ucim sa jak blazon, stale, v kuse, ani vonku nechodim! Uz sa tesim ked to budem mat za sebou, dufam ze komisia bude ohladuplna a nevytiahnem si tie najbrutalnejsie otazky!Robim si karticky aby som si aspon daco zapamatala, pisem si ich rucne, ale neviem neviem. Stale sa spolieham na to, ze ak to nedam teraz, na september sa to naucim lepsie :)

katka...

Mam to vypocitane, ze 6 dni by som mala mat na opakovanie. Vlastne teraz tiez opakujem, pretoze som z toho robila skusku v januari. Nieco si sice pamatam, ale vela veci som aj zabudla.
Kvietok zavidim ti, ze to uz mas za sebou :).

kvietok13

no baby,nechcem vas strasit, no ja som cca 10 dni len vsetko dokola opakovala lebo som to po mesiaci ucenia tiez nevedela.. takze cim viac zopakujete , tym viac budete vediet.. ziadnymi kartickami som sa nezdrzovala, jednoducho som sa snazila ku kazdej teze nieco povedat.. drzim palce.. je to fakt ulava potom..

katka...

Mam este asi 11 dni. Mam pocit, ze to co som sa naucila, si vobec napamatam. Tiez si robim karticky s vypiskami, s tym, ze si ich este den pred statnicami pozriem.
Treba sa mi naucit este 1 predmet a polovicu z druheho a este pripravu obhajoby. Dufam, ze to stihnem. Uz to chcem mat za sebou. A blahozelam tim, co uz su otitulovani :).