Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako podakovat

ja40

sisina tvoje ego tak krici jak mu bolo ublizene,ze to je az nepekne,ukludni sa,nadychaj sa a skus si precitat vsetko,co si tu popisala,dufam,ze sa spamatas a zacnes nad sebou premyslat.
hej mozno si realistka,ale si velmi arogantna a drza. Trosku pokory by ti neuskodilo. Treba si vazit a brat do uvahy aj nazory a postoje inych ludi,nielen to tvoje. Preco nevies prijat,ze ti odmietla tu kavu?? Co je na tom? A nesud cloveka podla toho ako vyzera,kde byva a co ma oblecene,ale podla toho aky je!

sisina22

to by som skor ja mohla povedat o niekom inom. vidno ze ste este mlade ucha ktore este nezarobili ani halier tak si mozu dovolit byt idealisti. ja mam 22 co tiez nie je vela ale viem sa o seba postarat a verim tomu ze o par rokov budem uz za vodou. to si nemoze o sebe povedat kazdy. ale tak mu treba svet patri pripravenym a aktivnym.

jajka001_

anjeli peniaze nepotrebuju, ti ziju z dobrej energie a pre zivot im staci strecha nad hlavou a nieco do ust. a podla toho co som o nej pisala, ona jednym z takych anjelov je. ale je zbytocne sa bavit s niekym totalne dusevne prazdnym o duchovnych a moralnych hodnotach.

sisina22

a preto ked som napisala ze taku kavu ona ani nevidela tak to bola svata pravda. mohla si pochutit. a keby ma nebola urazila tym ze si to nezobrala tak som jej mohla aj zaplatit za vysetrenie. takto len utrela hubu. jej chyba.

sisina22

haha! jej manzel je ze vraj ucitel a uz sa mi donieslo ze byvaju v panelaku. takze je to skor taka luza no a to teda nemoze byt nejaky super odbornik. odbornici ziju na inej nohe a patria do inej kategorie.

sisina22

lenze ja nedoverujem cloveku, ktory sa nevie zaradit do realneho zivota. ak je to nejaky fantasta, potom pochybujem o tom ze ma moze napr. vyliecit. podla coho teda postupuje? podla jeho fantazie alebo nejakych predstav? musi predsa mat nejake vedomosti a tie su realne nie? tak ked je realista musi sa to tykat aj jeho praktickeho zivota. cize normalny clovek ktory si vazi skutocne hodnoty.