ako podakovat

sisina22

a nehrajte sa na nejakych osvietenych ludi ktori ziju zo vzduchu. za vsetko sa musi platit. a kto si nevie vypytat peniaze za svoju pracu tak je vadny.

sisina22

to co uz je za trapna veta ze jej na majetku nezalezi? co je z nejakej pustovne? ved zije na slovensku a v realnom svete, kazdemu zalezi na peniazoch, len to nie je ochotny na plnu hubu priznat.

jajka001_

ty si strasna krava. jej na majetku nezalezi, preto je taka dobra. chod ku nejakej prachatej, nech ta dobre ošlbe.

tpch

Ja sice Albertovu nepoznam, ale sisina evidentne nedosahuje uroven ani jej psa, nie este ze jej osobne :-D
Vzhlad u terapeuta skutocne nie je podstatna zalezitost, ale sisina toto nikdy nepochopi, heh
Tvoju "uzasnu" kavu by som hodila do smetiaka a zobrala dalsieho pacienta.

sisina22

jajka keby bola taka super tak by to na nej bolo aj vidno. prísla chvilu predo mnou tak som ju videla vystupovat z auta a mozem ti povedat ze ma nejake male auto ani som si nevsimla znacku. ak by bola taka dobra, tak aj dobre zaraba a bolo by to skratka na nej vidno. mi nepovedz, ze ekonomicky status nehovori o uspesnosti cloveka. ked nema peniaze ani na poriadne auto to znamena ze to s jej kvalitami nebude take huste. zijeme v trhovom svete a to je fakt, ktory sa ti nemusi pacit ale je to realita.