ti, co ste uz skoncili terapiu, dobre viete, ze s dobrym terapeutom sa tazko luci, ked tolko v zivote svojimi sedeniami pomoze. A potom je tazko len tak poslednykrat odist z ambulancie. Ako ste sa podakovali svojim terapeutom? Aj ste im nieco dali, ci ste si len podali ruky?
ako podakovat
kooksoo jak som trafila! prave som mrkla do temy vedla
vyzerat??? :DDD chcela by som vidiet teba. urcite nejaka označkovaná malomeštiačka s gucci a LV a podobnymi sračkami.
ta albertova je fakt klasa. sisina, ja si ju prave preto vazim ze nepotrebuje trapne uplatky a to co robi, robi pre ludi a zo srdca. jasne ze normalnemu slusnemu cloveku by to bolo trapne, co si spravila. za to ze ta objednala jej doniest kavu...a este ten styl akym to podava ze taku fantasticku aku ona nevidela...no ty sa z toho nepototo. niektori ludia si nepotrpia na materialne veci.
proste ked niekoho ospevuju tak cakam, ze bude aj patricne vyzerat. a nie tak obycajne ako ona.
Co si predstavujes pod pojmom "nobl osoba"?
danica, este som sa ta chcela spytat co take svetoborne pre teba urobila ked si z nej taka pototo. mne sa zdala uplne normalna nic zvlastne uplne obycajna zena v rokoch. dost som bola sklamana kazdy tu o nej vyspevuje ale mne sa nezdala nic zvlastne, ziadna nobl osoba.
este som zabudla dodat ze som jej samozrejme uz potom nezaplatila ani fuka.
danica tebe by to bolo trapne a mne to trapne aj bolo. ani mi nespominaj albertovu zazila som u nej asi najveci trapas v zivote. som sa k nej objednala na vysetko a zobrala som jej taku super kavu aku ona v zivote ani nevidela, ziadnu sracku ale naozaj triedu. tak som jej to hned aj dala lebo nemam rada ked na mna niekto zazera a viem ze kazdy berie tak som chcela aby bola mila co je podla mna v dnesnej dobe uplne normalne. a ona mi to tapsa vratila ze nic take neberie no nech sa nepototo! tak som si povedala ze sa s nou nebudem handrkovat a jednoducho som sa zodvihla a isla do kelu. ked jej niekto nieco prinesie mala by si to vazit a nie sa tam handrkovat. nie je slusne iba priniest dar ale aj ho prijat a to ona nevie. ma moze vies co! nie je ani dolezite co vyberies, je to tvoja vec, ved su to tvoje prachy ale ten obdarovany by si to mal vazit a podakovat sa. moze byt rad ze si si dala tu namahu a nieco mu priniesla.
chodila som k albertovej, tiez som mala velky problem sa s nou rozlucit, lebo mi strasne pomohla a zdalo sa mi take smutne iba poslednykrat jej podat ruku. a zvlast ked som vedela aka ona je, ze nebolo mozne jej nikdy sumu zaokruhlit, vzdy vydala vsetko do posledneho centa, nebola ochotna si nechat naozaj ani halier. co potom mozes takemu cloveku dat? nejaku flasu alebo bonbonieru samozrejme nie, tak co teda? nakoniec som jej kupila kvetinu v kvetinaci - aloe vera. povedala som si, ze je to lieciva kvetina a ked ju nahodou ma a nebude ju chciet, tak ju podaruje dalej. zdalo sa mi to v jej pripade take primerane. neviem, ci ju to potesilo, ale bola dost prekvapena a asi aj zaskocena, lebo asi ani nevedela co ma na to povedat. ale hlavne ze mi to nevratila, to by mi bolo velmi trapne.
aj tak si ale myslim, ze su ludia, ktori dary neradi prijimaju. mali by sme to respektovat, oni vedia preco to robia. ludia si povedia, ze kvety nemozu nikoho urazit, ale nie je to pravda. o albertovej som vedela, ze rezane kvety nema rada, pretoze to vnima ako ublizovanie prirode sekat kvety do vazy. su proste ludia, s ktorymi je tazke sa nejako "vyrovnat". pre nich je podla mna najvacsia odmena, ze nam pomohli.
ja som terapeuta nikdy nemala ale podla mna je dobre mu doniest do ordinacie nejaky crepnikovy kvet. pride mi to fajn, kvety su ukludnujuce a do miestnosti kde sa riesia problemy by sa hodili. ja by som urcite flasku ani bonbonieru nenosila, to su take tie "uplatkove veci" co sa nosia na urady ked chces nieco vybavit v rychlosti a tichosti. Alebo skoc do darcekoveho obchodu a ked chces nieco mensie tak nejakeho anjielika alebo cosi take...