ako podakovat

owecka

pre ženu sú kvety fajn...ak nechceš kyticu tak jej kúp nejaký kvietok v črepníku, to aj ukryješ do väčšej kabelky, ak jej to chceš dať až na záver:D

ta3

Janamig
vies ako by som sa podakovala ja?, priniesla by som malu kyticku zivych kvetov, zavisi od sezony, ale najlepsie by boli konvalinky, fialky, mala haluzka frezii alebo orchidea v krabicke a ku tomu by som pridala uprimne objatie, to by vyjadrilo vacsiu vdaku ako iba stisk ruky a neboj sa objat akoze cudzieho cloveka, ved napokon uz Ti nemoze byt cudzia po sedeniach, po otvorenych a uprimnych debatach a to vrele objatie ju urcite potesi, priatelia a znami si pri stretnuti zvyknu podat ruku, niektori sa priatelsky alebo len formalne pobozkaju, ja uz velmi davno namiesto toho daneho cloveka radsej objimem, postiskam, pri objati dochadza urcite k vacsej vymene energii ako pri podani ruky alebo pri bozku, vrelost vdaky vyjadrime dlzkou a silou objatia, ja by som urcite nedavala peniaze a to nie preto, zeby som bola lakoma, ale clovek nikdy nemoze vediet, ci prijemncu tym neponizi, neurazi alebo aj nenahneva, nie vsetci terapeuti su zavisli na peniazoch

jajka001_

ked skoncis, potom ries. kvety su moc napadne a dlho nevydrzia. najlepsia je flasa, je posunutelna. kto nepije, daruje dalej.

kpl

ja napriklad tiez nerada daruvam kvety. Nemam ich rada. A tiez by mi bodla nejaka rada lebo dufam, ze raz tu terapiu tiez skoncim :)