ti, co ste uz skoncili terapiu, dobre viete, ze s dobrym terapeutom sa tazko luci, ked tolko v zivote svojimi sedeniami pomoze. A potom je tazko len tak poslednykrat odist z ambulancie. Ako ste sa podakovali svojim terapeutom? Aj ste im nieco dali, ci ste si len podali ruky?
ako podakovat
pre ženu sú kvety fajn...ak nechceš kyticu tak jej kúp nejaký kvietok v črepníku, to aj ukryješ do väčšej kabelky, ak jej to chceš dať až na záver:D
kyticu, bonbonieru, flasu,...
Janamig
vies ako by som sa podakovala ja?, priniesla by som malu kyticku zivych kvetov, zavisi od sezony, ale najlepsie by boli konvalinky, fialky, mala haluzka frezii alebo orchidea v krabicke a ku tomu by som pridala uprimne objatie, to by vyjadrilo vacsiu vdaku ako iba stisk ruky a neboj sa objat akoze cudzieho cloveka, ved napokon uz Ti nemoze byt cudzia po sedeniach, po otvorenych a uprimnych debatach a to vrele objatie ju urcite potesi, priatelia a znami si pri stretnuti zvyknu podat ruku, niektori sa priatelsky alebo len formalne pobozkaju, ja uz velmi davno namiesto toho daneho cloveka radsej objimem, postiskam, pri objati dochadza urcite k vacsej vymene energii ako pri podani ruky alebo pri bozku, vrelost vdaky vyjadrime dlzkou a silou objatia, ja by som urcite nedavala peniaze a to nie preto, zeby som bola lakoma, ale clovek nikdy nemoze vediet, ci prijemncu tym neponizi, neurazi alebo aj nenahneva, nie vsetci terapeuti su zavisli na peniazoch
suhlasim s Laurinou, peniaze, ale odovzdat tak, aby sa neurazila
penazi nie je nikdy dost :)
ja by som brala tu kavu. sladke nemusim, kvetov mi je luto a na alkohol som alergicka (nie doslovne)
ked skoncis, potom ries. kvety su moc napadne a dlho nevydrzia. najlepsia je flasa, je posunutelna. kto nepije, daruje dalej.
ja napriklad tiez nerada daruvam kvety. Nemam ich rada. A tiez by mi bodla nejaka rada lebo dufam, ze raz tu terapiu tiez skoncim :)