Ahojte pozrela som si film aj citala knihu secret-tajomstvo a chcela by som vediet ked to niekto tiez videl ake mate s tym skusenosti ? zlepsil sa Vás zivot? ste bohatsimi? mate vsetko pocom ste tuzili ?? verite ze staci tak malo a zivot je lepsi??
Kto cital/videl secret-tajomstvo ??
az za tie hrubky za ktore sa ospravedlnujem :)
genesis, lepsie sa to snad ani napisat nedalo :-)
blllbost :)
keby tak kniha bola zalozena na pravde zivot by bol uplne iny :)
je vela ludi co v nieco verilo a boli o tom uplne presvedceny a nikym si su svoju vieru nedali vyvratit a nakoniec dopadli velmi zle :)
zakon pritazlivosti je v rozpore s realitou. Kazdy clovek sa rodi ako naivna bytost plna toho pozitivneho to ze sa z plno ludi nasledne stanu pesimisti je priamim dokazom toho ze tato blbost nemoze fungovat. Clovek nema dovod sa stavat pesimistom alebo realistom ak mu povodny optimisticky sposob zivota fungoval.
realizmus a pesimizmus ma cloveka chranit pred prehnanou naivitou a vznika tam kde optimizmus a viera danemu jedincovi opakovane ublizovali.
americka blbovina
... mam ...
konkretne The secret som este necitala, hoci knihu uz mam pripravenu na policke, ale musim povedat, ze pozitivne myslenie sa jednoznacne vyplaca, ale nie je to zas az take jednoduche, ono sa to na prvy pohlad tak zda, ale potrebujes na to naozaj pevnu, neochvejnu volu, co nie kazdy ma a preto ludia nezaznamenavaju uspechy a tak tomu neveria a vzdavaju sa, ale ak mas na to, potom sa naozaj mozu diat zazraky, ma to odskusane
Aj film som videla aj knihu som čítala. Myslím si že tento raz je film lepší ako kniha. Žijem už podla tejto teórie už asi 2 roky. Bola som neskutočná pesimistka. Je mi tatko lepšie. Na všetko sa pozerám inak. Nepoviem si aj tak sa mi to nepodarí aj tak všetko pokazím, ale hovorím si že ja to dokážem, podarí sa mi to a veru viackrat mi to už vyšlo. Mne sa to osvečilo. cítim sa lepšie s takymto pozitívnym myslením :) len taky maličký príklad: napísala som si na papier a vyvesila som si ho v izbe: podarí sa mi skúška z matematiky na prvý krát na E! a podarila sa mi! hoci som nemala šancu! :) viem že to nebolo len tajomstvo, pretože som asi pol r. chodila na doučovanie ale pozitívne myselnie mi pomohlo a som bola štastná keď som si prestavovala že mam zapísané E čko :) každému môžem tento film resp knihu len odporučiť! :)
ahoj.a o com to presne je?ja citam knihy od louise l.hayova, raymond a.moody (zivot po zivote) a su super.mam na plane si kupit aj dalsie vydania.
A ma este niekto iný s tym skusenosti ??