Ahojte pozrela som si film aj citala knihu secret-tajomstvo a chcela by som vediet ked to niekto tiez videl ake mate s tym skusenosti ? zlepsil sa Vás zivot? ste bohatsimi? mate vsetko pocom ste tuzili ?? verite ze staci tak malo a zivot je lepsi??
Kto cital/videl secret-tajomstvo ??
no neviem...ja si myslim...ze sa rozhodnut mohol...aj ten kleptoman...
a k tomu tigrovi...ved je to jeho prirodzenosť...tak preco by mal mat za to zlu karmu....
za to ten kleptoman ano...lebo on mal na vyber... :D
bingham
dovod ? preco akoze by mal byt zly ?
mozem uviest priklad s clovekom.
mas kleptomana a normalneho chlapa :) kleptoman sa naroil v chudobnej rodine kde ho od malicka mlatili. Taktiez geneticky nezdedil ani krasu ani inteligenciu a okolie on nejavi zaujem. Na druhej strane normal chlap sa narodil do super rodiny s krasnym detstvom s perfektnou genetickou vybavou. Obaja maju pred sebou sperk za niekolko milionov obaja vedia ze nie je spravne sperk ukradnut a celia rovnakemu rozhodnutiu ukradnut alebo nie. Normalny chlap to ma lahke .. nema potrebu ten sperk kradnut a preto jeho rozhodnutie je lahke :) .. naopak kleptoman je ovplyvneny geneticky cez nutkavu potrebu kradnut ako aj ekonomicky pretoze potrebuje peniaze ten sperk ukradne. Tym si pokazi karmu :) .. ja sa ale pytam kde v tom je spravodlivost?
Chcem tym povedat ze aj ti co pachaju zlo ho v drtivej vacsine pachaju ako dosledok faktorov ktore oni sami ovplyvnit nemohli.
je rozdiel sa spravne rozhodnut pokial nas neovplyvnuje genetika (cez tuzby, potreby a emocie) a vychova a rozdiel ak sme tymito faktormi ovpyvneni.
Tym chcem povedat ze slobodna vola cloveka je len iluzia.
genesis...ale ten priklad s tym tigrom...je uplne zly :))
system:
mojko ja som tie blbosti ktorych sa tu vy chytate studoval a snazil sa zaviest do praxe od svojich 14 rokov :) ... bohuzial prax mi ukazala ze dany system nefunguje
co sa tyka karmy osobne mi je fuk ci existuje alebo nie .. ja tvrdim len jedno ak existuje tak je to kruty a neefektivny system vyuky. Zober si ze mas dieta a chces ho naucit ze ma chodit na serbel a nie kakat do plienky :) .. lenze ono sa ti pokaka do plienky a ty mu ale nic nevysvetlis co od neho chces ani ho nepotrestas bezpostredne po tom ... pockas 10 rokov a potom to svoje dieta jebnes palkou po hlave ze mu az praskne lebka a skonci v nemocnici .. nikdy mu ale nepovies za co to bolo :) ... toto je karmicky sposob vyuky :)
BTW co sa tyka tvojich tvrdeni atom nie je najmensia castica :) .. rovnako nechapem preco nemozem porovnavat tigra a cloveka ? :) .. obe bytosti su citiace a maju emocie a dokazu sa trapit ... su lahko porovnatelne :)
Co sa tyka mojich tvrdeni som o nich neochvejne presvedceny a hlavne kazde moje tvrdenie je v sulade s praxou :) .. co sa tyka viery tej som sancu dal bohuzial zlyhala na plnej ciare.
BTW dalsie tvoje tvrdenie je klamstvo a to ze clovek je strojcom svojho stiastia :)
Ziadny clovek na tomto svete nie je strojcom svojho stastia pretoze jeho stastie zavisí od vela faktorov z ktorých drtivu vacsinu nema sancu ovplyvnit :) takze z tvojej strany zas len keci :) ale tych maju ludia co veria povacsine plno :)
system no to nevysvelis tym co si myslia ze su panmi sveta a skoncia v trapeni a steravymi snami.Kazdy ste mystikom a uprimne komu sa nestalo ze ste sa obavali niecoho co sa aj stalo lebo ste sa toho tak bali ze ste sa na to naviazali a teraz mudre myslienky!!!Je to jednoduche mas nato o.k drzim ti palce ale aj tak skoncis na lavicke kde ta zozerie z vnutra pocit ze si zil zbytocne a na prd.To je realita.Naco su silne slova na nete ked vas zivot je o niecom inom.
xy:) nuz citat to nemusis vystacis si z vnimanim sama ale je tvoj zivot o tom ze si sama alebo okolo teba funguje svet ktory ta ovplyvnuje a meni nielen z vonku ale i z vnutra.Energia je imunitny system a ten ked sa dodrbe zlihas...kolko blbych filmou si v zivote vydela???Tak co knha ktora je podla teba blba a teda nestoji za precitanie alebo zamyslenie.A osatnym nazor neberiem nestoji to za pismenka.
xy:)
dobra odpoved :D
aha diky :D asi si to neprecitam :)
xy: v skratke tam i de o to ze ak si nieco prajes splni sa ti to. zakon pritazlivosti. a ze kazdy je svojho stastia strojcom :)
Genesis: ludi ako ty je zbytocne presviedcat o niecom takom ci to funguje alebo nie. Uplne chapem ze ak cely zivot myslis ze viera a secret a podobne veci nefunguju, a mas uplne ine nazory o zivote jasne ze jeden prispoevok od niekoho koho ani nepoznas nezmeni tvoje zmyslanie. ak by ta to ale zaujimalo mal by si vo vlastnom zaujme si aspon nieco nastudovat, co tvrdia vedci a pod.
Kazde male decko je plne viery, a co take male decko moze chciet aby sa mu splnilo ? su to len blbosti, hracky alebo bicykel, alebo mobil, pocitac koniec koncov v dnesnej dobe to skor ci neskor aj dostane. Dieta ktore vyrasta v chudobnej rodine vidi v akom prostredi zije a uvedomuje si ze vytuzenu hracku aj tak nedostane. teda nieje presvedcene ze aj napriek tomu ako ziju by to mohlo dostat.
mna prekvapilo genesis ze si si taky presvedceny o tom co hovoris ako keby si bol prinajmensom 70 rocny vedec ktory sa cely zivot zaobera touto problematikou. Co bezny clovek ako ja alebo ty moze vediet ako funguje zivot a karma a secret ? vieme o tom holy prd ! zober si to takto, atom je najmensia stavebna castica z ktorej sa sklada vsetko, a co je to ten atom ? v podstate to je obrovska energia. co je vesmir ? tiez energia vsetko je energia navzajom poprepajana. Myslienky ovplivnuju svet okolo. Nemozes porovnavat cloveka s tigrom pre boha :D ani s nijakym inym zvieratom :D ich praca je len zrat a chranit si teritorium a co ja viem co ine.. to co vravis ak tiger zabije antilopu no kks tak ho karma potresta a zdochne a ak ju nezabije tak zdochne od hladu :D
zoberme si indiu a jej vieru, co ty poznas cely system ich vieri co znavaju ako zmyslaju. kazdy clovek kazda narodnost rozmysla inac. kto vie co sa im hemzi hlavou ked je tam najviac samovrazd omg. :D aj na SK mas vieru kazda stara babka veri a pritom ziadna nespacha samovrazdu. (aspon som nikdy o tom nepocul) vidis ako tam v indii ziju, cely system na hovno. uplne blbe zmyslanie tam je podla mna.
ja som to necitala, ani nevidela, v skratke, aku to ma ideu?