Ahojte pozrela som si film aj citala knihu secret-tajomstvo a chcela by som vediet ked to niekto tiez videl ake mate s tym skusenosti ? zlepsil sa Vás zivot? ste bohatsimi? mate vsetko pocom ste tuzili ?? verite ze staci tak malo a zivot je lepsi??
Kto cital/videl secret-tajomstvo ??
proste su to len hlupe domienky, nikdy nevies ci je ten clovek optimista alebo pesimista, moze sa tvarit ako kopka nestastia a pritom myslienky ma uplne inde a z vnutra doslova srsi radostou. su to take veci ktore nemozes ani potvrdit ale ani vyvratit, teda skor do vetra. pokial s milionarom pesimistou nezijes nemozes vediet ci pesimista ozaj je :D alebo sa ti prizna ze ano som pesimista a zarabam 5000 €/mes. ? :D
to by som nepovedal... akoze dobre mozno je bill gates optimista ale kto by nebol.... mas plno ludi napr v BA pesimistou v takom vyssom manazmente s platom dajme tomu 5000 EUR co by som uz povazoval za uspesnych ... a takisto mas aj optimistov ktory ziju z 600 EUR mesacne
0vecka: no ved v 90% aj su ! :D
je to hlupost .... pozitivne myslenie pomaha ale urcite sa kvoli tomu nebudu diat okolo veci... potom by pesimisti neboli uspesny a optimisti by museli byt...
ta3 : ty si v australii ? :OOO to je aj moj sen :) len ja som hlupi a neviem po EN, ale aspon na dovolenku ked uz nie zit by som tam isiel. Ako tam je ? :) vraj je tam uplne ina (lepsia) mentalita ludi, ze vraj su k cudzincom mili. je to pravda ? :) zavidim :) v dobrom ovsem :)
absolutny suhlas so systemom, fajnovy priklad si uviedol :) a tiez si myslim ze ta knizka ( inak okrem tajomstva existuju este dalsie 2) a film su takym hlupuckym stylom spravene, ale v podstate ide o to pochopit tu hlavnu myslienku tie americke kecy okolo su nepodstatne
System,
aj mne nikto neveril a vsetci ma presviedcali, ze vydat sa do Australie je iba naivna fantasmagoria, nebolo jedneho cloveka okrem mna, ktory tomu veril a podporil ma, ja napriek tomu som ani raz nezapochybovala a som tu, tak to bude aj s mojim romanom, tomu aj niektori, co ma naozaj dobre poznaju, veria, ale ostatnym, ked som povedala, ze napisem roman, iba sa uskrnuli mysliac si o tom svoje, ale aj ti sa nakoniec presvedcia, co naozaj chceme z celej duse dosiahnut, ale na tom aj pilne pracujeme, potom niet tej sily, ktora by nam v tom zabranila
videl som aj film a cital som aj knihu, podla mna na tom nieco pravdy bude, len samotna myslienka je trocha hlbsia, v tej knihe teda aj film (lebo podla mna je kniha o tom istom co aj ten film) je to vysvetlene ako pre debilov. je tazke mysliet stale na dobre veci a na tie iste ze ich chceme, mne sa par veci splnilo, a na nahody neverim. len pre taky priklad minule leto som v july nemal brigadu ani som nevedel co kde ako, ale vsetkym som rozpraval cely cas ako keby to bola samozrejmost ze " no mam nasetrene 300 € v lete zarobim cca 1500 a kupim si auto " vsetci sa smialy kde ja chcem zarobit za necely mesiac (do konca prazdnin) 1500 € :D ani neviem ako a ocitol som sa na brigade v zahranici (detaily niesu potrebne) ide o to ze hoci som 1500 nezarobil, zarobil som cca 1000 a jeden znamy z rodiny volal ze predava auto :D nahoda ? podla mna az moc kruta :D priam ziadna :D a tadaaa vsetko pekne zapadlo a do skolicky som prisiel na aute tak ako som to vsetkym vravel pred prazdninami :) to bol len taky priklad. Podla mna si clovek ani neuvedomuje aku silu maju myslienky , chcel by som tomu chapat viac, veci okolo vesmiru, pritazlivost a pod. dost ma to zaujima a rozhodne nemyslim ze je to blbost. kazdy koho to zaujima a nastudoval nejake veci vie ze zivot neni nahoda ze zijeme robime co nam osud nadeli a umrieme. BLBOST ;)
Genesis,
chapem Tvoj postoj a je mi luto, ze Tvoja niekolkorocna snaha a viera neboli naplnene, musel si robit nieco zle, lebo aj verit a verit je velky rozdiel, zakon o pritazlivosti funguje a to preco ludia trpia, aj ked sa zjavne nicoho zleho nedopustili som pochopila az ked som prijala moznost reikarnacie a teda aj karmy, vsetko do seba krasne zapada, len sa na veci musime pozriet zo sirsieho uhla, nielen z uzkeho pohladu tohto konkretneho zivota, nechcem negovat opacne nazory, ani nikoho o mojich nazoroch presviedcat, ale akosi som potrebovala reagovat na Tvoj posledny prispevok
Aj ja som čitala tuto knihu,a videla som aj film....Určite som zmenila veľa vecí,a mám iný pohľad na svet,a myslím si že tá kniha dá naozaj človeku,to čo chce ,mne sa páči.