Má niekto skúsenost s darcovstvom vajíčka?

Príspevok v téme: Má niekto skúsenost s darcovstvom vajíčka?
annaka

mojou jedinou cestou stat sa matkou je umelé oplodnenie s darovanými vajíčkami.nakoľko u nás na slovensku vraj sa to nedá,ideme s manželom do brna.to,že budeme musiet zaplatit cca.6000 eu,to sme už prijali,ale rada by som vedela,či z vás niekto už prešiel stouto cestou,a či máte nejakú skúsenost v tomto smere.bola by som rada,keby sa mi niekto z vas ozval.dakujem

PedroAlvarez

Splodenie dietata a tehotenstvo su veci ktore asi vseci ludia vnimaju ako dolezite. Normalna zena (vratane romiek) sa dokaze uzivit aj inak ako nosenim deti. Zasahovat do takych veci ako je prirodzene pocatie je sialenstvo. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Pockajte si na svoje dieta, ono len caka kym bude karma na jeho prichod na svet dobra a potom pride. Asi nieco robite zle. Jediny dovod nemat deti je byt vykastrovana.

annaka

náhradná matka v česku pýta cca 12000 eu,plus mesačne cca 300 eu na ovocie,šunku aťd,na zdravú výživu.okrem toho treba plaťiť oplodnenie,právnickú poradňu,a ostatné.je to dosť.Keby bolo možné si osvojiť novorodeniatko,málo žien by to zvolilo,lebo by bolo iná možnosť,ako adopcia.Bratranec si adoptoval chlapčeka,a museli naň čakať dosť dlho,lebo sa im nepodarilo ani umele oplodnenie,a druhý rok sa im narodilo zdravé dievčatko prirodzenou cestou...je to u vela párov aj o psychike,ale niekto nemá inú možnosť len využiť,čo veda ponúka

isabella

bella, s tymi hrdinkami som to myslela po zdravotnej stranke, lebo uz dieta mam a viem ako tehotenstvo vycerpa organizmus a o co vsetko ho oberie a to teraz vobec nemam na mysli nejake vytahane brusko alebo strie a robit toto dookola to si tie zeny urcite likviduju vlastne zdravie a oslabuju organizmus... ale s tym co si napisala o tom pute dietata s matkou ktora ho vynosi s tym suhlasim...
aj tak mi pride hrdinske takto si likvidovat zdravie pre stastie niekoho ineho a je jedno za akekolvek peniaze, lebo zdravie sa spat kupit neda

Laurina22

Bella ciastocne v tomto s tebou suhlasim.Urcite je dieta spojene s matkou uz od pocatia.A taktiez je to odtrhnutie od biologickej matky nasilne.

Avsak,ak mam byt surova,to dieta si to pamatat nebude,ak sa an to pozrieme aj z ineho hladiska.

Ja osobne by som ale nedokazala dat dieta vynosit inej zene.

bella12

... vynosenie dieťaťa ako dobre platená práca? A zamysleli ste sa, či je to vôbec pre to dieťa dobré? Aby žena, ktorú bude prvých 9 mesiacov považovať za matku, brala svoje materstvo a vzťah k nemu len ako prácu? Dieťa v lone ženy vníma toho viac, ako si myslíme a v prvom rade potrebuje od svojej matky veľa lásky. Tá láska v prípade náhradnej matky bude len zdanlivá, objednaná, kúpená. Veď keby ho naozaj milovala, nikdy by sa ho po pôrode nevzdala. V prenatálnom štádiu sa vytvárajú medzi dieťaťom a matkou dôležité citové väzby, ktoré sa po narodení násilne pretrhnú. To nie je fér pre to dieťa, ono má tiež svoje práva.

isabella - s tými hrdinkami si to myslela vážne? snáď, keby to robili nezištne a zadarmo ...