mojou jedinou cestou stat sa matkou je umelé oplodnenie s darovanými vajíčkami.nakoľko u nás na slovensku vraj sa to nedá,ideme s manželom do brna.to,že budeme musiet zaplatit cca.6000 eu,to sme už prijali,ale rada by som vedela,či z vás niekto už prešiel stouto cestou,a či máte nejakú skúsenost v tomto smere.bola by som rada,keby sa mi niekto z vas ozval.dakujem
Má niekto skúsenost s darcovstvom vajíčka?
pedro, mohol by si laskavo opustit tuto konverzaciu? chod to temy zaoerajucej sa sarlatanskym liecitelstvom a extremisticky nabozenskym nazeranim na zivot...
v tejto debate pre take svetonazory ako ty nie je miesto a nie je na to ani autorka temy zvedava
Nepaci sa mi taketo ponimanie Boha.Ake odpustky za 12.000 €?Ake prosenie o odpustenie?
Teraz ak som neplodna,mam sa pol zivota plazit po kostole a prosit ho,aby mi odpustil vsetky hriechy ktore som spachala a ked si on povie,ze som sa uz dost plazila a drala kolena tak zrazu bum a otehotneniem?
Laurina22: Ale ano, je to kazdeho osobna vec. Ked si chcu kupit odpustky za 12.000 eur, spokojne. Problem je v hriechoch ktore ludia pachaju. Tie sa daju odstranit iba tak ze uz nebudu hresit a budu prosit o odpustenie. Boh nechce ich peniaze.
12.000 je za to ze dieta vynosi? Lebo ani u cudzej zeny nie je istota ze dieta vynosi. Odomrete vajicko odide menstruaciou a 12.000 sa splachne spolu s nim.
Osobne by som ziadne umele oplodnenie ani za 12.000 nerobil. Je to hriech a ziadne peniaze nestoja za to dostat sa do pekla.
ja na taketo veci pravdu povediac neverim, jedine comu verim je, ze v tom ma prsty psychika, ale to potom vacsinou byva tak, ze par uz pripravuje umele oplodnenie, vsetko nachystane, su v pohode a zrazu je zena tehotna a umele oplodnenie ani nemusi podstupit, ale na taketo veci neverim ani omylom... predsalen ta co otehotniet chce sa snazi aj zdravo zit a vsetko po zdravotnej stranke pre to spravit a ked tam odbura psychicku blokadu tak to moze ist, no ked to aj tak nejde, tak taketo veci na to vplyv nemaju
no pedro, to uz by som ja osobne tych 12tis € odporucila paru naozaj investovat a nechat inu zenu vynosit ako dat tebe, takych sarlatanov ako ty je na svete dost...
ale s clovekom ako ty a este k tomu s chlapom sa o tuzbe mat dieta neda debatovat
Za 12.000 euro by som vyliecil akykolvek neplody par aby mal by dieta prirodzene :-) Nie zeby som to vedel, ale netreba podliehat zufalstvu a rozumne investovat peniaze.
Cakat treba dovtedy az boh/priroda/karma dovoli. Netreba sa vzpierat niecomu co je vacsie ako my!