Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

mam ta rada, Laurina, ale velmi sa lutujes poslednu dobu, mala by si sa trocha prebrat, nic v zlom :-))

vadi ti, ze si traslava - tak cvic,
vadi ti, ze ti padaju vlasy - ale pri tvojom jedalnicku sa divim, ze este nejake mas na hlave, uprimne, vobec by som sa nedivila, ak by si mala poriadnu anemiu...

si fajn baba, ale problemy treba riesit, nie sa lutovat...

ak som bola prilis uprimna, prepac, ale dnes sa celkovo v temach kazdy len lutuje, neviem co maju vsetci depky dnes ci co?

Laurina22

Nevyhovuje mi to Maoam ja som si vedoma ze to robim zle...

Len sa asi neviem k dobrej strave donutit alebo co.

Neviem co je so mnou

Maoam

tu nejde o to, ze VELA, ale telo nemoze mat dostatocnu vyzivu z jedneho acidka za den, kuska kuraciny, kuska ryze a salatiku na veceru...

ak ti nechuti jest (co si myslim, ze je skor psychika, ako vysadenie HAK), tak skus jest aspon vyzivnejsie veci

napr. ovsene vlocky, ochut si ich niecim fajnym, kakaom, k tomu zamiesat jogurt, DESIATUJ, ovocie, tvaroh, Pribinacik, Termix hocico taketo je super na desiatu alebo olovrant

obed OK, ale tu ide aj o mnozstvo

jes vobec vajicka, prazenicu a tak? super ranajky alebo vecera, kopa bielkovin, zeleza,

kde je chlieb? knäckebrot? ovsene vlocky?

Maoam

SACHARIDY, nie sladkosti

Laurina, ved si zdravotnik...musis logicky prist na to, ze toto nie je vyzivna ani vydatna strava, co prijimas.

Laurina22

Ale ja nepotrebujem vela sladkeho a som po pribinaciku alebo acidku plna

Ale to len teraz odkedy som vysadila HAK

Nemam taku chut do jedla....