Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

emanuelita

ahojte no super dobre vedieť :) vedela som že ten čajovník má protizápalové účinky ved existuje aj taký gel ktorý je priamo na to,femigel sa to volá ten som už skúšala raz ale potom som ho už nekúpila...no toto môže byť lepšie dať si ho takto koncetrovaný pár kvapiek na tampón tiež určite skúsim diky za radu :)

milada1111

takze babulky,teraz tym trpim ja a je to uz 3 den.liecim sa asi takto..tym ze som v uk a nemam kde si kupit lieky,tak mi mamca zbalila cajovnik 100% olej.povedala mi,ze hocikedy aj ked nemam problemy si mozem kvapnut 3 kvapky na tampon a aplikovat do vnutra,ze mi to precisti a tak.napadlo ma,ze to spravim,dala som si to a neuveritelne svrbenie prestalo a doteraz necitim ze nejake kvasinky mam.takze odporucam kupit si ten olejcek,je naozaj zazracny.nehajte si ten tampon cca 4 hodiny v sebe,to staci,potom vytiahnite.no som zvedava ci si to budete chvalit.je to prirodne a naozaj zazracne

angela85

mne uz z toho harasi, som si vsimla ze sa mi to dost zhorsi, ked cestujem z intraku domov, asi medzi prednaskami vypijem malo vody a potom to dost citim a ked som si precitala clanok o chlamydiach, tak si myslim ze uz aj tie mam, uz mi z toho drbe

Laurina22

ANgela odporúčajú sa kyslomliečne výrobky- tvaroh, probio jogurty- activia, acidko, kefírové mlieko. Pretože upravia črevnú flóru, jej narušenie totiž vedie k premnoženiu baktérii a to sposobuje kvasinky, výtoky, zápal atd

angela85

baby, jedna znama mi hovorila, ze pri mojich problemoch by som mala vysadit aj mliecne potraviny, a to som si myslela, ze mam viac jest vselijakych jogurtov. tak teraz neviem co je pravda.
ze jej to povedala aj jej zenska aj nejaka liecitelka