Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

macka26: presne takto tuzim raz prezit Vianoce a aj Silvestra, prec z domu, prec od rodiny, nic nemusiet robit, len si uzivat s partnerom a mat par krasnych dni, wellness, ziadny stres, obsluhu okolo seba :-DDD a vonka sneh, vsetko vysvietene, hory...aach

macka26

to sme v takom rodinnom hoteli, svah hned vedla. dole welness. masaze. paradicka.. :D

urcite aj take su... tak ale to k inemu lekarovi patria potom :D

Laurina22

A to ste v hoteli ci nejaky penzionik?Mile.To sa mi paci.Fajn napad

Aj take su?No neviem ja som to nikdy nesledovala ci sa v cakarni opakuju zeny,ako v GA este sa to aj dalo lebo tam sa dlhsie cakalo tak to pokukujes po zenach ale tu u noveho bud nie je vela ludi alebo mne sa tak vzdy podari ze dojdem akurat sestra otvori dvere a vravi:Kto ide k lekarovi?A ja uz sup sup dovnutra:-)))

macka26

ano tento rok sme sa zbalili a odisli na hory. tak sme to citili :D budeme tu do nedele, lyzovat, oddychovat, nic neriesit a relaxovat :D zajtra nas objednam na masaz, dole je sauna, virivka. vsetko mozne tak parada...hej je to take osemetne na koze, ale tak ved na to lekar je, keby mi nic nebolo, tak by som tam predsa nechodila. nie? ale tak... aj take su...

Laurina22

jeeeeej a vy ste na dovci???A to aj cez Stedry vecer budete mimo domu?

Ts ako ti je fajnsky to mas dovolenku tak dlho?Hold niekto sama...Ja makam stale.

No o trapnosti ani nepis...ved aj mne o nie je x krat prijemne tam nohy roztahovat s vytokmi,svrbenim,etc....:-/

macka26

lauri. ano riadna divocina, som myslela ze od hanby sa prepadnem :D lebo som to mala prvy krat a vobec som ani netusila co to je... tak mi to bolo trapne.. ale tak ved na to je lekar... ranne vtaca... to nie som, skor sedmispac, ale vstavala som skoro, lebo sme rano cestovali s manzelom na hory ... a vecer nesiel uz net tak som este robila nejake platby... a robim az po novom roku :D

Laurina22

Alesandra vonkajsi prejav no svrbenie aj vonku aj vnutri,silny(naozaj silny vytok) som mala aj mam ano ale doky povedal ze to je kvasinkou a lieci to

Zatial sa to zlepsuje

Laurina22

Macka ake ranne vtaca-pracujuca aj cez sviatky ci len nevies spat?

Haha riadna divocina,no mne radsej nepovedal nic dokyno:-)))

RADSEJ