Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

AlexSandra

A po vysetreni doktori povie co? No, vidim tam zacervenanie. Alebo: No toto bude mykozka, hmmm? Preco ja mam uz 3x smolu, co tam mam "hnit", aby vyhlasil, ze "Mate to zle, nie ste v poriadku.. " :/

3x myslim 3. lekar

macka26

neviem ako sa presne ten vyplach volal, ale dala som si do google tea tree olej a nasla to tam :D

alexandra. v takom extreme ze som mala vela vytoku som to mala "len" raz a to po prechladnuti a zapale ...
inak vobec nemavam ziaden vonkajsi prejav. skor take svrbotanie v posve vnutri....

emanuelita

Ahoj no tí doktori sú fakt divný všetky asi o tom striedaný vieme už svoje...najlepšie sa mi teraz pozdáva ten čo písala Laurina že jej urobil kultiváciu a konečne s tým niečo začal robiť...inak mám pocit akoby tí naši doktori boli natoľko lenivý že ich fakt nebaví spraviť ani tu sprostu kultiváciu a zistiť čo to tam asi môže byť kedže nám sa to nejako nezdá...Nemyslím si že by si nejaká žena len tak rada chodila posedieť do ordinácie k doktorovi, ked cítime že je problém prečo nás neriešia??? toto je fakt moc...aj môj gynekolog naposledy mi povedal že výtok je dobrý a tak to má byť aj ked som mu povedala že ho mám hustý a biely a niekedy ma to štípe a dokonca až bolí...samozrjeme dal mi tie čípky a maste aj urobil kultiváciu ale asi sa nič nezistilo...ale mňa to už ani nebaví tam chodiť ked sa mi aj ten výtok vráti proste je to šialené...skúšam všetko možné aj nemožné aby som sa toho zbavila sama...

AlexSandra

Baby, mozem si s vami nieco prebrat? Odkedy mavam kvasinky, som uz u tretieho doktora, bud bolo nemozne ziskat vcasny termin alebo to bol z mojho pohladu vymetenec, hoci inak uznavany.

O co mi teraz ide.. V utorok som bola zase raz u dr., noveho, mala som hodne hrudiek vnutri (som si tam "strcila prst"), kedze vonku skoro nic. A pomaly som ho nevidela od bielych "vlociek". Mozno som to nemala extra bordove dnu, tak zacal vymyslat, ze hrudky-nehrudky, ze ono to nemusi byt patologicke. Ako ja uz nemam sil. On by sa, myslite, tuzil vyspat s takou zenou?

No nic, moja otazka znie: Kolko toho mavate vy, a do akej miery "bordove" zvonku - dnu si samy nevidime - to mavate vy? Lebo ked uz 3. lekar sa na mna kuka, akoze co chcem, zacinam sa citim ja ako divna..

Dik za odpovede a sorry za nechutnost mojho prispevku.

AlexSandra

Macka, tea tree si davas preventivne kazdy / niektory vecer, ci pomaha pri akutnom zapale? A ako sa vola ten pripravok na vyplach?

Laurina, co ti to teda zistili zo steru? Spominam si, ked si pisala asi 3 tyzdne dozadu, ze "kadejake pliagy".

Laurina22

No aj ja som mesiac nemala a potom to zas prislo:-/

Nuz ale mne zatial lieky zaberaju uvidime

V januari idem na kontrolnu kultivaciu....

macka26

ja mam vyskusany femigel a je paradny. urcite odporucam.
inak tento mesiac kvasinky nikde... nekricim ale este hop kedze menzes ma byt v sobotu tak to este prist kamka mykoza moze

milada1111

potom napiste ci vam to zabralo,uz som konecne zdrava :-) dufam,ze sa mi to uz nevrati.inak ked sa sprchujete,tak si ju umyte len cistou vodou.nezasahujte moc do nej,vtedy ju este viac podrazdite,aspon u mna to tak bolo a vsimla som si,ze zakazdym ked vyjdem zo sprchy tak ma viac svrbi,tak som jeden den vynechala sprchu a zabralo to,tak neviem.mozno aj ta voda ma viac haluzila,ale cajovnik ma na 100%vyliecil