ahoj laurina...tak to je super že ti je lepšie :) a aké probiotiká si si kupila? ja mám doma zatial lactocand ale potom si plánujem kupiť ten probiofix čo mi ponukol lekár...no ja som momentálne po menzese a dnes som si urobila výplach rosalginom a na večer dám ešte gyntimu...priznám sa že ja si na tu stravu pozor moc nedávam teda snažím sa jesť čo najmenej sldkých vecí ale tej múke sa nejako nedokážem vyhnúť...:/ a neviem nejako tomu ani moc neverím že ked to prestanem jesť mi to pomôže...teraz si vyberiem tie lieky od lekára a uvidím čo to spraví...a teda rozmýšľam aj nad tou malinovou zmesou len neviem ako sa k nej dostanem ešte :D
macka ešte ich nemám doma nepodarilo sa mi tam tento týžden dostať ...dufam že najbližší týžden sa mi podarí už si to musím vybrať kedže ten recept už mám asi nejaký týžden...ked ich budem mať doma tak ti to napíšem :)
ahojte no tak zistila som že je to naozaj problém v akejkoľvek lekárni získať boraxglycerinove globule ale dnes som volala do lekárne čo je pri lekárovi a povedali mi že tam to robia...takže pôjdem tam, tak baby ak by ste to chceli zohnať a máte možnosť tak šala modrá lekáreň pri nemocnici
inak o tej albertovej som počula už aj ja ale momentálne nemám na to ani financie ani možnosť sa dostať do blavy...ja teraz rozmýšľam o tej malinovej zmesi čo je tu téma...
počula som, že najlepší odborník na mykózy aj akné na slovensku je albertová. pozerala som ju v televízii, hovorili tam o prípade jednej ženskej ktorá mala už úplne zničenú sliznicu zo všelijakých liekov a kvasiniek a predsa sa jej po mnohých rokoch podarilo toho v tom jej centre zbaviť. tak skús, možno pomôže.
To nie su vyhrazky, to je uplatnovanie si svojich prav :-D
Ale dufam, ze niekde snad pochodis. Ak ti mozem poradit, najhorsie su v tomto ohlade sietove lekarne ako Dr.Max a pod, chod radsej niekde inde.
:) no ja niesom rada v takýchto situáciach kedy sa mám niekomu vyhrážať :D ale poviem im že lekár mi to proste predpísal a že oni to maju spraviť, akože keby som to vedela tak idem hned do tej lekárne čo má ten doktor tam v budove pod sebou možno mu to tam robia ale kto mohol vedieť že to nebudu nikde robiť? ešte som rozmýšľala nad našou lekráničkou tu v dedine ona je taká zlatá a vždy mi zoženie aj to čo inde nemaju...takže sa tam zajtra zastavím