Luarina tak sory len som sa pýtala že či kvôli zdraviu alebo tak...ja by som asi nedokázala držať tu protikvasinkovu dietu snažím sa nejesť toľké sladké ale aj tak vždy zhreším...a tie probiotiká si kupim už teraz až pondelok tak snád den vydržím bez toho...
probioticke globule si vkladaj hned po ukonceni liecby, bud gyntima, floragyn alebo vagilakt. K tomu treba uzivat vyssie davky probiotik, konkretne sa zamerat na probiotika s laktobacilmi (su aj ine probioticke kmene).
Ahoj no ja som dnes dobrala globule mala som poslednú na noc počas liečby bolo všetko ok ani výtok ani pálenie ani svrbenie kedže som mala aj canesten a tu masť k tomu...no len neviem čo bude teraz ...musím si kupiť ešte tie probiotiká a asi k tomu nasadím ešte aj tie probiotické čípky gyntima lebo neviem či mi tieto globule to tam nejako nezničili ...to by mi mohla poradiť tpch ak sa v tom vyzná :) lebo ani sama neviem čo spraviť či to nechať teraz pár dní radšej tak a počkať čo bude...a inak laurina stále držíš tu protikvasinkovu? ako dlho to budeš držať? či myslíš si že už na celý život to zvládneš? ja neviem mám z toho také zmiešané pocity...a prečo chceš vlastne chudnúť?