macka a v čechách ich jako teda predávaju? normálne nejaká farmaceutická firma su zabalené originál? alebo tiež vyrábaju?
ja som si dala teda už prvú glogulu a zatial celkom fajn ani svrbenie ani pálenie...budem pokračovať v liečbe :) potom sa ozvem ako to dopadlo..zatial sa držte baby :)
ahojte ja len toľko dnes som si bola globule vyzdvihnúť v tej lekárni a macka asi ti nijako neporadím lebo nieje na nich písané nič :) oni to tam ozaj len vyrábaju niesu zabalené len v takých obaloch jednotlivo to je pobalené ako cukríky :D a je to v takom obyčajnom papierovom vrecku a na nálepke mi ani nenapísala názov len spôsob použitia...som zvedavá čo to teda bude zač a či pomôže...
Nič nové :) spravil mi ster a povedal že do dvoch týždnov budu výsledky a keby niečo tam nájdu tak mi zavolaju ...povedala som mu že mám stále problémy tak mi predpísal tie boraxove globule a ešte nejaku masť a k tomu si mám aj canesten dať a tiež tie probiotiká mi poradil...a ešte mi dal lekták z tých probiotických tamponov ellen...
a to acidko pijem aj ja často lebo ho lúbim :D s tých jogurtov si neviem vybrať ktoré su take dobre activiu moc nemusím...