Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

to je uplne nemozny system, ked mam babu, co chodi ku mne ako na klavir, tak ako gynekolog snad konecne spravim kultivaciu, nie? do par dni ma gynekolog presne vysledky a z jednej kultivacie vie vsetko, kvasinky, aerobne bakterie, anaerobne bakterie...vsetkymi nespravnymi liekmi ti len viac dokatuje sliznicu a este dostanes alergiu a bude ta to palit aj ked nebudes mat ziadne bakterie a kvasinky, lebo sliznica bude narusena

DOZADUJ SA KULTIVACIE

Maoam

entizol je na infekcie sposobene trichomonadami alebo gardnerellou vaginalis ci inymi anaerobnymi bakteriami, na kvasinky ti treba nieco ine, ak mas problem s nimi

angela85

vies ja by som to chcela vyriesit s priatelom, lebo on nemoze brat vselijake lieky, ma znizenu imunitu a komplikovanu liecbu. vies ako to vyriesit nejako bez liekov. skusim napisat jeho doktorke, hadam nam pomoze.

angela85

takto ja som bola u gynekologa, davnejsie ked mi zacali problemy mi urobil testy a nic mi nezistil, vtedy mi dal nejake globule, a teraz mi dal entizol tabletky aj entizol globule
a teraz som bola aj u obvodneho ten mi ani moc nevzal a dal mi nejake antibiotika
a este gynekolog mi povedal ze ked to bude pokracovat, ze mi to da na nejake ine testy, za ktore sa sice plati 20 eur ale je lepsie
ten entizol mi predpisal aj pre priatela ale ten nemoze brat vselijake lieky

angela85

no lenze ja som mala teraz po menzese, dost mi pachol moc a strasne nafuknute brucho a bolesti v podbrusku ale nic ma nesvrbelo a mala som taky neprijemny pocit bud v mocovej rure alebo vo vagine, taky trosku rezavy. ked som cestovala domov zo skoly som si normalne dala paralen, lebo som sa fakt zle citila. po ceste som vypila liter vody a aj tak ma moc nebralo na zachod za tie 2,5 hodiny a ked mam zapchu fakt sa citim horsie. kedze priatel lieky neberie, tak si kupil canesten a s tym sa natiera. aj ja som si kupila, a ked sa da stale si robim caje a ked nie, tak sa nalievam vodou. akoze to mi celkom pomaha ale ja chcem mat fakt uz pokoj
by som brala nejaku kuru dajme tomu dvojtyzdnovu, co vsetko by som musela robit, nejake silnejsie probiotika, nejake caje, ci canesten, skuste mi poradit, lebo som uz brala aj antibiotika a zabrali tak na dva mesiace

Laurina22

Angela chlap nemusi mat ziadne priznaky.

Ja ked som dotycnemu od ktoreho kvasinku mam povedala,ze halo,svrbi ma vsetko,povedal,mna nesvrbi.A bola som vybavena:-)Teraz sa tomu uz smejem...

Ja ked som mala zapal mocovych ciest,mna hlavne velmi bolelo podbrusko pri cikani,a stale som behala na toaletu.

Mykoza:svrbenie,palenie pri sexe,aj mimo sexu,bolest krizov a podbruska ako pred menzesom.

SKus pit preventivne Urinal a na mykozu skus canesten combi.

A inak pred menzesom som aj ja nafuknuta,zadrzujes vodu to je normalne

angela85

no baby ja som tu zas, ja sa toho asi nezbavim
no ale taka blba otazka na zaciatok aky je rozdiel medzi zapalom mocovych ciest a mykozou??
no viete ked sa citim zle mam take ako keby sfuknute brucho a niekedy bolesti ako pred menstruaciou a silno mi pachne moc
mam sice aj vytok, ale ten mam stale aj pred tym ako som tieto problemy nemala
no a najviac sa mi to zhorsi ked mam sex s priatelom bez kondomu
uz som brala aj nejake lieky od doktora aj probiotika aj antibiotika aj nejake cipky, no vsetko mozne
no a si mi zda ze sa mi to zhorsi aj ked mam zapchu
priatel nemoze jest vselijake tabletky a on ani nema ziadne prizky. ci ako sa to moze prejavovat u muzov? a ked nemoze brat lieky tak co ine moze pre to urobit
prosim trosku mi pomozte
su to vselijake priznaky
doktorom ma uz nebavi chodit